Vereniging

In memoriam Hans Simons (1947-2019)

29 maart 2019

In alles wat Hans Simons deed stond het welzijn van mensen altijd centraal. De goede zaak was in alles wat Hans deed het belangrijkste uitgangspunt. Hij heeft zijn jeugd grotendeels op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland doorgebracht. In 2005 keerde hij terug in naar geliefde Renesse nadat hij directeur van het ziekenhuis in Goes werd. Tussen zijn

Lees verder

In Memoriam: Dick Dolman (1935-2019)

28 januari 2019 door De Redactie

We zijn Dick dankbaar voor zijn inzet voor de partij en de parlementaire democratie. We wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies.

Lees verder

Wil Velders-Vlasblom, Rooie Vrouw, inspiratiebron, vriendin: Een vrouw uit één stuk!

23 januari 2019

Wil was een moedige vrouw en tegelijkertijd een vrouw die haar zachte kant toonde, zorgzaam, belangstellend, meelevend. Ik ga dat allemaal missen, maar tegelijkertijd voel ik dat zij mij heel veel schatten heeft gegeven.

Lees verder

Frans Timmermans speelt mee om te winnen

2 januari 2019 door De Redactie, Frans Timmermans

Een interview met de man die het risico niet mijdt. Over Europa’s fundamentele waarden, het opkomend nationalisme en het gevoel van machteloosheid en onvrede bij veel Europeanen.

Lees verder

#VrolijkLinks

2 januari 2019 door De Redactie, Mei Li Vos

Een bekend PvdA-gezicht keert terug in Den Haag. Mei Li Vos was twee keer eerder lid van de Tweede Kamer en zal in het voorjaar van 2019 de lijst aanvoeren voor de Eerste Kamer.

Lees verder

Geef alle kinderen de kans hun droom na te jagen

2 januari 2019 door De Redactie, Lodewijk Asscher

Met de meeste kinderen in Nederland gaat het goed. Maar helaas is er ook een groep die weinig merkt van de groeiende welvaart. Lodewijk Asscher vindt dat alle kinderen gelijke kansen verdienen.

Lees verder