Contact

Contact

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten van de PvdA, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Neem contact op

Je kunt ons bereiken via WhatsApp of mailen op [email protected]

Wijzigen lidmaatschap

Adreswijzigingen kan je zelf op MijnPvdA doorgeven via 'Mijn Profiel'. Ook e-mailvoorkeuren en de hoogte van de contributie is daar aan te passen. Nog niet het vernieuwde MijnPvdA bezocht? Activeer eerst jouw account.

Opzeggen van het lidmaatschap kan op MijnPvdA, of per mail naar [email protected]. Het lidmaatschap van een naaste opzeggen i.v.m. overlijden, kan telefonisch (070-5500555) of via dit formulier. Als je de contributie door onvoorziene omstandigheden niet kan betalen, neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Voor overige vragen over het lidmaatschap kan je contact opnemen met de [email protected].

Spreker uitnodigen?

Een spreker uitnodigen voor een campagne-activiteit, evenement, lezing of debat? Dat kan met dit formulier! Voor een goede afhandeling van jouw aanvraag is het van belang dat we de aanvraag op tijd binnenkrijgen, bij voorkeur minimaal twee weken voor aanvang van de bijeenkomst.

Politici

Contact opnemen over een politiek onderwerp of met een PvdA politicus, kan via het profiel van de betreffende politicus. Kijk op pvda.nl/politici.

Pers

De woordvoerder & persvoorlichter van Esther-Mirjam Sent en het partijbestuur is te bereiken via [email protected] (Yourik Malet).

Routebeschrijving

Het partijbureau is telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 10:00 en 12:30 op 070-5500555 en via [email protected].

Leeghwaterplein 45
2521 DB Den Haag
Postbus 30204, 2500 GE, Den Haag