Nieuws

Nieuws

Van het partijbestuur: stappen na 15 maart

17 maart 2017 door Hans Spekman

We delen de wens om de klap te verwerken én eensgezind te bouwen aan de toekomst. Met elkaar. Met ruimte voor de noodzakelijke vernieuwing en verandering. Op mijn voorstel is het partijbestuur voornemens om een drietal zaken te ondernemen:

Lees verder

Toespraak Lodewijk Asscher

15 maart 2017 door Lodewijk Asscher

De komende dagen en weken gaan we het gesprek aan met onze kiezers en onze leden. We zullen onze wonden likken, elkaar steunen en vast ook weer lachen. De sociaaldemocratie zal terugkomen en het bouwen begint vandaag.

Lees verder

Gelijke beloning van mannen en vrouwen, doodnormaal. Toch?

8 maart 2017 door Keklik Yücel in Emancipatie

We strijden door, om gelijke beloning voor man en vrouw na 15 maart te verankeren in de wet. Gelijk werk, voor een gelijk loon. Daar gaan we voor.

Lees verder

Wees niet naïef, bescherm onze bedrijven

7 maart 2017 door Henk Nijboer in Economie

We moeten onze bedrijven tegen sprinkhanen uit het buitenland, schrijf ik in een opiniestuk dat 6 maart is verschenen in dagblad Trouw.

Lees verder

Tegenstellingen moet je verkleinen, niet vergroten

1 maart 2017 door Lodewijk Asscher in Samen één

Rutte waarschuwt voor Wilders, maar de VVD heeft geen enkel recht van spreken. De VVD kiest er bewust voor tegenstellingen te vergroten.

Lees verder

PvdA Live: Lodewijk Asscher met Tim Hofman

23 februari 2017 door Lodewijk Asscher in Democratie

Kijk hier de Facebook LIVE met Lodewijk Asscher en Tim Hofman terug. Het gesprek ging onder andere over jongeren, politiek en waarom het belangrijk is te gaan stemmen.

Lees verder