Nieuws

Nieuws

Stemmen zonder beperking

21 mei 2019 door John Kerstens

Het is, zo’n drie jaar nadat het vorige kabinet het VN-Gehandicaptenverdrag ratificeerde, nog steeds geen vanzelfsprekendheid: een inclusieve samenleving, waarin iedereen in staat wordt gesteld om mee te doen.

Lees verder

Zeker zijn dat je jezelf kan zijn

16 mei 2019 door Kirsten van den Hul

Iedereen moet zeker zijn dat je overal veilig jezelf kunt zijn. Wie je ook bent, en van wie je ook houdt. Daar blijven wij ons met onze bondgenoten keihard voor inzetten. 

Lees verder

De keus deze week: drie keer rechts of sociaaldemocratie

16 mei 2019 door Lodewijk Asscher

Wees niet onverschillig. Maak een positieve keuze. Maak de PvdA de grootste. Voor Europa. Voor een eerlijker koers. Voor een duurzame economie. Voor onze vrijheid en waarden.

Lees verder

Europees voetbalsucces moet niet eenmalig zijn

15 mei 2019 door Paul Tang, Mark Lauriks

Het Nederlandse voetbal heeft in Europa een succesvol seizoen achter de rug. Paul Tang en Mark Lauriks presenteren een plan waarmee de clubs een eerlijke kans krijgen om het succes te herhalen.

Lees verder

Zorgcowboys aanpakken!

14 mei 2019 door John Kerstens

‘Zorgcowboys’: ondernemers die niet in de zorg actief zijn omdat ze zo met cliënten begaan zijn, maar met geen ander doel dan snel geld verdienen.

Lees verder

Met de EU geven we onze toekomst vorm

11 mei 2019 door Frans Timmermans

Het is een kans om te laten zien dat wij samen willen werken om onze toekomst vorm te geven en niet eenzaam willen wachten tot het noodlot roept. De kansen liggen voor het oprapen.

Lees verder