Samen vooruit

Over mij

"Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties."

Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Arnhem, volwassen geworden in Indonesië en de liefde van mijn leven gevonden in Amsterdam. Verder: moeder van Kleine Vos, zus van vijf broers.

Ik denk dat onzekerheid over je inkomen tot veel persoonlijke, en dus ook maatschappelijke ellende leidt. Zelf heb ik nooit een vast contract gehad, en vrees dat ik dat ook nooit zal hebben. Met mij vele anderen. Ik wil in mijn werk in de Tweede Kamer bereiken dat er voor meer mensen zekerheid komt, van inkomen, om een gezin te kunnen beginnen, voor later. Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties. En ik hoop uit de grond van m’n hart dat we een sociaal en democratisch land blijven. Dat vind ik de beste zekerheid voor de toekomst, daar wil me de komende periode dan ook hard voor maken.

Portefeuilles

ZZP'ers, Kansspelbeleid, Wetenschapsbeleid, MKB en Regionale economie

Sluit je aan

Blijf niet aan de zijlijn staan. Laten we samen een Nederland bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Ik doe mee

Sluit je aan!

Samen vooruit.

Word lid
meilivos @meilivos

Heb je als zzp’er jarenlang premies betaald, word je ziek en dan keert de verzekeraar niet uit. Straks bij @avrotrosradar

meilivos @meilivos

Hoe ik poog politiek pootjes op de grond te houden.
Eerlijkheid. Idealen. Dankbaarheid https://t.co/MAoOde6WhW

meilivos @meilivos

Column Hans Biesheuvel: Gamechanger https://t.co/Us3El01DeB # via @telegraaf Volgende week met @AgnesMulderCDA een initiatiefwet.

Gerelateerde berichten