Mei Li Vos
Zeker zijn
32Kandidaat Tweede Kamerlid

Mei Li Vos

Zeker zijn

Over mij

"Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties."

Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Arnhem, volwassen geworden in Indonesië en de liefde van mijn leven gevonden in Amsterdam. Verder: moeder van Kleine Vos, zus van vijf broers.

Ik denk dat onzekerheid over je inkomen tot veel persoonlijke, en dus ook maatschappelijke ellende leidt. Zelf heb ik nooit een vast contract gehad, en vrees dat ik dat ook nooit zal hebben. Met mij vele anderen. Ik wil in mijn werk in de Tweede Kamer bereiken dat er voor meer mensen zekerheid komt, van inkomen, om een gezin te kunnen beginnen, voor later. Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties. En ik hoop uit de grond van m’n hart dat we een sociaal en democratisch land blijven. Dat vind ik de beste zekerheid voor de toekomst, daar wil me de komende periode dan ook hard voor maken.

Agenda

Goed werk

Vast werk is geen luxe maar een recht. Het biedt inkomen, respect en waardering. De lonen voor werknemers gaan omhoog.

Lees meer

Onze resultaten

Wij willen gewoon goed werk voor iedereen. Goed werk is een baan met zekerheid. Een baan met waardering en respect van je baas. Met een mooi salaris en waar je het naar je zin hebt met je collega’s. Bekijk onze resultaten.

Lees verder
meilivos @meilivos

Kleine Vos kreeg nieuw gips. Dokter Gips heeft alles uitgelegd.
‘Wil je nog wat vragen?’
‘Ja! Waarom krijg je rode poep van bietjes en geen witte poep als je wit brood eet?’ 😅

meilivos @meilivos

De Deal | Vóór multinationals die eerlijk belasting betalen. Als zij procentueel evenveel belasting betalen als mlb’ers, zzp’ers, werknemers dan wordt het hier paradijselijk! Beste zorg, onderwijs, ov, goedbetaalde agenten, mooie parken… https://t.co/B9NuAqCWkO

meilivos @meilivos

Terecht dat er over gediscussieerd wordt. Denk dat commissie Borstlap er ook zinnige gedachten aan gaat besteden. https://t.co/OKa8aeiFcg

Berichten