Mei Li Vos
Samen vooruit
32Kandidaat Tweede Kamerlid

Mei Li Vos

Samen vooruit

Over mij

"Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties."

Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Arnhem, volwassen geworden in Indonesië en de liefde van mijn leven gevonden in Amsterdam. Verder: moeder van Kleine Vos, zus van vijf broers.

Ik denk dat onzekerheid over je inkomen tot veel persoonlijke, en dus ook maatschappelijke ellende leidt. Zelf heb ik nooit een vast contract gehad, en vrees dat ik dat ook nooit zal hebben. Met mij vele anderen. Ik wil in mijn werk in de Tweede Kamer bereiken dat er voor meer mensen zekerheid komt, van inkomen, om een gezin te kunnen beginnen, voor later. Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties. En ik hoop uit de grond van m’n hart dat we een sociaal en democratisch land blijven. Dat vind ik de beste zekerheid voor de toekomst, daar wil me de komende periode dan ook hard voor maken.

Goed werk

Vast werk is geen luxe maar een recht. Het biedt inkomen, respect en waardering. De lonen voor werknemers gaan omhoog.

Lees meer

Onze resultaten

Wij willen gewoon goed werk voor iedereen. Goed werk is een baan met zekerheid. Een baan met waardering en respect van je baas. Met een mooi salaris en waar je het naar je zin hebt met je collega’s. Bekijk onze resultaten.

Lees verder
meilivos @meilivos

Mensen. Ben op #Wonderfeel. Ben al 4 keer compleet op mn kop gezet door wat ik hoor. Orgelwerk van Bach door 4 saxofoons. Middeleeuwse zang. Schubert totally aufgejazzt. Violist Niek Baar. Liggend in het gras. Zondag nog paar kaartjes te koop.

meilivos @meilivos

Ik wil in een hotel waar t personeel net zo lief behandeld word als ik. ⁦@TripAdvisor⁩ maak je dat mogelijk? https://t.co/vZqeIupHgS

meilivos @meilivos

Wij @EsthervRijswijk en ik. vinden dat ratingsystemen best leuk zijn. Als ze voor de werkende goed werken. Kijk maar hoe https://t.co/WELhOHraO1

Berichten