Mei Li Vos
Zeker zijn
32Kandidaat Tweede Kamerlid

Mei Li Vos

Zeker zijn

Over mij

"Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties."

Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Arnhem, volwassen geworden in Indonesië en de liefde van mijn leven gevonden in Amsterdam. Verder: moeder van Kleine Vos, zus van vijf broers.

Ik denk dat onzekerheid over je inkomen tot veel persoonlijke, en dus ook maatschappelijke ellende leidt. Zelf heb ik nooit een vast contract gehad, en vrees dat ik dat ook nooit zal hebben. Met mij vele anderen. Ik wil in mijn werk in de Tweede Kamer bereiken dat er voor meer mensen zekerheid komt, van inkomen, om een gezin te kunnen beginnen, voor later. Ik wil dat we nieuwe zekerheden vinden, door scholing, door innovaties. En ik hoop uit de grond van m’n hart dat we een sociaal en democratisch land blijven. Dat vind ik de beste zekerheid voor de toekomst, daar wil me de komende periode dan ook hard voor maken.

Agenda

Goed werk

Vast werk is geen luxe maar een recht. Het biedt inkomen, respect en waardering. De lonen voor werknemers gaan omhoog.

Lees meer

Onze resultaten

Wij willen gewoon goed werk voor iedereen. Goed werk is een baan met zekerheid. Een baan met waardering en respect van je baas. Met een mooi salaris en waar je het naar je zin hebt met je collega’s. Bekijk onze resultaten.

Lees verder
meilivos @meilivos

Straks om 19.00 gaan wij internetgebruikers voor onze rechten opkomen. Denk mee over een handvest datarechten! Tolhuistuin, Amsterdam https://t.co/RmSWgcNXXL

meilivos @meilivos

Voor het eerst Philip Herrreweghe in het echt zien dirigeren, de Matthaus Passion.
In het echt mooier dan op de cd. https://t.co/qqgYcj8Brn

meilivos @meilivos

Meisjes die luid en competitief zijn worden vaak verteld dat ze dat niet mogen zijn.@MichelleObama had gelukkig ouders die dat niet onderdrukten. Stel dat we meisjes niet meer vertellen dat ze lief moeten zijn, krijgen we dan meer vrouwelijke leiders? #IAmBecoming

Berichten