Hoe pakken we drugscriminaliteit effectief aan?

20 december 2017 door Attje Kuiken in Softdrugs

Het huidige softdrugsbeleid is failliet. Het is daarom goed dat er wordt geëxperimenteerd met legale wietteelt.

Lees verder

Een vrouw kan toch ook minister van Staat zijn?

18 december 2017 door Attje Kuiken in Emancipatie

Slechts één op de drie Kamerleden is vrouw en ook in het nieuwe kabinet zitten slechts weinig vrouwen. En geen één vrouw is minister van Staat. Daarom dien ik een motie in die verplicht een vrouw voor te dragen als minister van Staat.

Lees verder

Wie maakt jouw spijkerbroek of chocoladereep?

8 december 2017 door Attje Kuiken in Internationale samenwerking

Ik wil niet dat kinderen keihard moeten werken om te overleven, maar naar school kunnen gaan. Zodat ze zeker zijn van een mooie toekomst. Wil jij ook meehelpen? Teken dan voor 12 december hier de petitie van Tony’s.

Lees verder

Psychisch gestoorde misdadigers van de straat

27 november 2017 door Attje Kuiken in Veiligheid

Plegers van zware misdadigers met een psychische aandoening moeten altijd tbs kunnen krijgen. Mensen moeten er zeker van zijn dat politie en justitie er alles aan doen om deze gevaarlijke criminelen met psychische aandoeningen van de straat te houden. Hiervoor dien ik een voorstel in.

Lees verder

Loop ook mee met de People’s Climate March!

25 april 2017 door Attje Kuiken in Klimaat

Een nieuw kabinet moet grote stappen zetten om het klimaat te beschermen en de toekomst van onze kinderen veilig te stellen. Daarom steunen wij dan de wereldwijde People’s Climate March. Loop jij ook mee voor een duurzame toekomst?

Lees verder

Hardere vuist tegen de onderwereld

14 februari 2017 door Attje Kuiken in Criminaliteit en veiligheid

Het is tijd om een vuist te maken tegen de ongebreidelde criminaliteit in regio’s die kampen met motorbendes, illegale wietteelt en de vermenging van de boven- en onderwereld. Daarom ontwikkelden wij een Deltaplan voor de aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Lees verder