De PvdA zoekt een nieuwe directeur voor het landelijk partijbureau!

De PvdA zoekt een nieuwe directeur voor het landelijk partijbureau!

De Partij van de Arbeid kondigt hierbij de opening aan van de vacature voor directeur van ons partijbureau in Den Haag. Als politieke partij die streeft naar een eerlijker en gelijkwaardiger Nederland, zijn we op zoek naar een inspirerende leider om ons team te versterken.

De directeur van het partijbureau zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding en de bedrijfsvoering van de professionele werkorganisatie van de PvdA. Met ongeveer 50 medewerkers speelt het partijbureau een cruciale rol in het leveren van diensten en politiek-strategische ondersteuning aan de partij.

De ideale kandidaat is een energieke aanjager die inspirerend, daadkrachtig en coachend leiding kan geven. Je zult werken aan het ontwikkelen van een goed lopende (project)organisatie en investeren in de planmatige ontwikkeling van mensen en processen. Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner voor bestuurders en politici, die besluiten durft te nemen met gevoel voor politieke en bestuurlijke dynamiek.

Als directeur zorg je ervoor dat het partijbureau goed gepositioneerd is binnen de partij en onderhoud je contact met belangrijke organisaties die verbonden zijn aan de PvdA. Je bewaakt de balans tussen de ambities van de partij en de capaciteit van het partijbureau.

De Partij van de Arbeid biedt een uitdagende en invloedrijke positie binnen een gepassioneerde organisatie die elke dag werkt aan een eerlijker Nederland. Samen met ons toegewijde team van politici en medewerkers bouw je aan een sociale en duurzame samenleving.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO PvdA en Neveninstellingen. De functie is ingedeeld in schaal 12. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Verder bieden wij een eindejaarsuitkering van € 2000,- bruto en 175 vakantieuren (pro rato) en pensioen bij ABP.

Bekijk hier de volledige profielschets.

Ben jij de gedreven en ervaren leider die we zoeken? Stuur je sollicitatiebrief en cv uiterlijk 7 september 2023 naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peggy Poldervaart via [email protected].

Delen:

Doneer voor een sterk geluid

Samen voor een sociaal, groen, en eerlijk Nederland

Ja, ik draag bij!

Word lid van onze partij

Samen maken we
onze idealen waar

Ja, tijd voor actie!

Berichten