Onderwijsbijeenkomst

Graag ga ik met jouw in gesprek over gelijke kansen in het onderwijs.

“Zeker zijn dat ieder kind gelijke kansen krijgt begint op school. Wij willen dat het niet uitmaakt waar je woont, wie je ouders zijn of hoeveel geld zij verdienen: iedereen moet de beste versie van zichzelf kunnen worden. Daarvoor is niet alleen goed maar ook toegankelijk onderwijs nodig.” Dat schreef ik enkele weken geleden toen het jaarlijkse Onderwijsverslag van de Onderwijsinspectie verscheen, met ditmaal alarmerende berichten over de staat van het onderwijs in Nederland.

Ik organiseer daarom een bijeenkomst om met jou in gesprek te gaan over gelijke kansen in het onderwijs. Deze bijeenkomst gaat plaatsvinden op maandagavond 4 juni a.s. in het Tweede Kamergebouw aan de Lange Poten 4 in Den Haag. De bijeenkomst zal duren van 18.30 tot 20.30 uur.

Ben jij werkzaam in het onderwijs (geweest), of denk je op andere wijze een goede input te kunnen leveren voor deze bijeenkomst? Dan nodig ik je graag uit!

Er is slechts plaats voor 60 mensen, dus meld je zo snel mogelijk aan. (voor 30 mei)

Voor de beveiliging van de Tweede Kamer dienen bezoekers een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te nemen. Omdat iedereen ook door een beveiligingsscan moet, is het verstandig om rond 18.00 uur te arriveren.

Ik hoop op jouw komst.

Met hartelijke groeten,
Kirsten van den Hul

Tweede Kamerlid voor de PvdA.

 

Delen: