Reshma Roopram
Zeker zijn
26Kandidaat Tweede Kamerlid

Reshma Roopram

Zeker zijn

Over mij

"Samen wil ik bouwen aan een samenleving waarbij iedereen een prachtig toekomstperspectief heeft."

Of je nu juf, accountmanager, kunstenaar, ondernemer of zelfs de nieuwe premier van Nederland zou willen worden – in ons land zijn deze dromen te verwezenlijken voor alle Nederlanders en nieuwkomers. Het is aan ons, politici, om het fundament hiervoor te creĆ«ren, te verdedigen en te waarborgen. Ik wil de komende vier jaar strijden voor een samenleving waarbij iedereen in Nederland perspectief heeft om vooruit te gaan. Actief burgerschap en sociaal ondernemerschap zijn hierbij mijn kernwoorden en de komende tijd ga ik op pad in onze buurten, onze wijken, onze gemeenten om mijn verhaal met jullie te delen.

Wie ik ben? Reshma Roopram, 38 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Geboren en getogen in Den Haag woon ik ruim tien jaar in het pittoreske dorpje Barendrecht. Hier ben ik nu fractievoorzitter en heb ik gestreden voor kinderen die opgroeien in armoede, extra aandacht gevraagd voor de schuldenproblematiek en heb ik voor het eerst in de raadzaal aandacht gevraagd voor onbewuste arbeidsdiscriminatie. Als lokale politicus realiseer ik mij dat je echt het verschil kunt maken in de samenleving en daarom wil ik meebeslissen in Den Haag. Samen wil ik bouwen aan een samenleving waarbij iedereen een prachtig toekomstperspectief heeft.

ReshmaRoopram @reshmaroopram

Wijkspreekuur @dkBarendrecht was weer gezellig druk. Uiteraard coronaproof! Waardevolle gesprekken en het is zo belangrijk om met onze inwoners in gesprek te gaan en te blijven. #samenaanpakken https://t.co/kJhv4rx0ZJ

ReshmaRoopram @reshmaroopram

Belangrijker dan ooit! https://t.co/vKLXpjru78

ReshmaRoopram @reshmaroopram

Aantal coronabesmettingen loopt op, dubbel zoveel ziekenhuisopnames https://t.co/6Y2QrVezsQ (via @NUnl)

Berichten