Over mij

Geboren in Katlijk. Opgegroeid op een boerderij. Niet zeuren maar poetsen, er was altijd wel werk te doen. Net als in de Tweede Kamer. Na de verkiezingen in maart 2017 zwaai ik af na ruim 10 jaar Den Haag en draag ik het stokje over. Met onverminderd geloof en rotsvast vertrouwen in de sociaal democratie.

Zomer 2006 werd ik gepolst voor een positie als Kamerlid voor de PvdA. Natuurlijk volgde ik de politiek, maar actief was ik niet. Ik werkte als directeur GGD Friesland. Als vertegenwoordiger van mijn Fryslan en met de opdracht aan mijzelf om de politiek positief en dichter bij de mensen te brengen werd ik in november 2006 Lid van de Tweede Kamer. Dat betekende heel veel bezoeken in het land, en het ontvangen van heel veel bezoekers in de Tweede Kamer (meer dan 1000 per jaar!). Daarover ben ik tevreden! Anders is de betrokkenheid bij politiek in het land in zijn algemeenheid. Te veel mensen zijn afgehaakt, te weinig mensen gaan nog stemmen. Dat moet anders bij de verkiezingen in 2017 !! Zal daar zeker nog mijn bijdrage aan leveren .

Alle berichten van Lutz Jacobi
lutzjacobi @lutzjacobi

Vandaag bij de feestelijke viering van 70 jaar @FNVVrouw in Leeuwarden.
Vrouwenbond in beeld …. gingen eerder met 1000-en naar de landdagen https://t.co/JgLiGyizLt

lutzjacobi @lutzjacobi

Lijsttrekker @ingeoosting1 van @pvdahoogeveen strijdt voor goed zwembad voor ouderen, kinderen , gezinnen !!! https://t.co/I3oWksWn8S

lutzjacobi @lutzjacobi

Met de Abel Tasman bij de @markerwadden . https://t.co/5Ctq9zBAh7