Alptekin Akdoğan
25Kandidaat Tweede Kamerlid

Alptekin Akdoğan

Over mij

Alptekin Akdoğan is 39 jaar, en woont met zijn vrouw en hun 2 dochters onder de rook van Utrecht in de gemeente Houten. Als medewerker Veiligheid en Service bij de Nederlandse Spoorwegen werkt hij in de frontlinie van de samenleving, waarin hij bijna dagelijks geconfronteerd wordt met het politieke beleid van de afgelopen jaren. Bij de NS is hij tevens de secretaris van de Centrale Ondernemingsraad, waar hij opkomt voor de belangen van de medewerkers. 
 Alptekin is als kaderlid verbonden aan CNV Vakmensen. Tijdens de OV-staking in 2019 ten behoeve van de verlaging van de AOW-leeftijd was hij één van de actieleiders. Alptekin is opgegroeid in een traditioneel gastarbeidersgezin in de wijken Kanaleneiland en Overvecht in Utrecht. Hij kent de problemen van deze wijken waar mensen dagelijks tegenaan lopen.

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
AlptekinAkdogan @alptekinakdogan

Paul brothers 🤡

AlptekinAkdogan @alptekinakdogan

Q: Wat is pijnlijker dan je kleine teen tegen een tafelpoot stoten?

A: Een stuntstep tegen je enkels. https://t.co/DqUVEjXilD

AlptekinAkdogan @alptekinakdogan

Ontzettend jammer dit. Je hebt het meer dan uitstekend gedaan. Je stond er als voorzitter op het moment dat je er moest staan. Basis staat er. Had gehoopt op nog een termijn, waarin we samen weer zouden groeien. 🌹❤️ https://t.co/eV2Sdny0km