Ondertussen bij de verkiezingsprogrammacommissie

Blijf op de hoogte van het verkiezingsprogramma

Ondertussen bij de verkiezingsprogrammacommissie

23 september 2020
Update #3

Ondertussen bij de verkiezingsprogrammacommissie

Hoogste tijd om je weer bij te praten over de laatste ontwikkelingen en stand van zaken vanuit de verkiezingsprogrammacommissie! Want we hebben afgelopen zomer niet stil gezeten. We hebben deze maanden benut om álle input die we van jullie en zoveel anderen ontvingen goed te bestuderen. En waar dat mogelijk en passend was, te verwerken in het programma.

Een flinke klus, want we hebben enorm veel waardevolle inbreng, ervaringen, verhalen en voorstellen van jullie mogen ontvangen. Via Hoekanmorgenbeter.nl stroomden de berichten massaal binnen en tikte de teller 1000 inzendingen aan. Geweldig!

Daarnaast voerden we als commissie veel gesprekken. Met experts op zo’n beetje alle terreinen die je kunt bedenken, met mensen die vanuit eigen ervaring ons voorzagen van inzichten en goede ideeën. We gingen onder andere met leraren, zorgmedewerkers en agenten in gesprek. 

Onze netwerken verdienen speciale vermelding: van hen kregen we vaak goede en compleet onderbouwde adviezen. Heel waardevol! Nu de fase van het voeren van gesprekken en ‘ophalen’ voorbij is, zitten we volop in het schrijfproces.  En ook dat vordert volgens schema.

We zijn als commissie hard aan het werk om dit najaar het conceptverkiezingsprogramma aan je kunnen presenteren. Daarna is het woord aan jou en alle andere leden om te bepalen wat er absoluut nog in of juist uit moet. Op ons congres in januari stellen we het programma definitief met elkaar vast.

Volgende maand kom ik graag nog een keer bij je terug om te vertellen over het voorlopige eindresultaat!

Met strijdbare groet,

Namens alle commissieleden,

Esther-Mirjam Sent
Voorzitter verkiezingsprogrammacommissie

Delen:

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid