Agenda

In gesprek over een linkse toekomst (PvdA & GroenLinks)

Op 23 mei gaan PvdA en GroenLinks in gesprek over hoe we samen kunnen strijden voor een linkse toekomst. Over hoe we de groeiende ongelijkheid, de verwoesting van onze planeet en de verdeeldheid in onze samenleving een halt toeroepen. Wees erbij!

Lees verder

Ledengesprek Attje Kuiken (Breda)

Op dinsdag 24 mei gaat onze nieuwe fractievoorzitter Attje Kuiken in Breda in gesprek met de leden! Met een warm hart, met vrolijkheid en met een stevige dosis nuchterheid maakt Attje het verschil voor mensen. We spreken haar over haar twee grootste drijfveren: het verkleinen van ongelijkheid en het vergroten van bestaanszekerheid.

Lees verder

Ledengesprek Esther-Mirjam Sent (Zwolle)

Op woensdag 25 mei gaat Esther-Mirjam Sent in gesprek met leden in Zwolle! We spreken met Esther-Mirjam over haar eerste half jaar als voorzitter, het congres op 11 juni en over de toekomst van linkse samenwerking. Meld je hier aan voor het ledengesprek. Meer informatie volgt nog. Meld je hieronder aan!

Lees verder

Afrikadag 2022

Na twee jaar afwezigheid is zaterdag 28 mei de Afrikadag weer terug, en hoe. Kom langs voor een dag vol lezingen, workshops en de inspiratiemarkt.

Lees verder

Ledengesprek Attje Kuiken en Esther-Mirjam Sent (Groningen)

Op vrijdag 3 juni gaat Esther-Mirjam Sent in Groningen in gesprek met onze nieuwe fractievoorzitter Attje Kuiken. Ze spreken over haar twee grootste drijfveren: het verkleinen van ongelijkheid en het vergroten van bestaanszekerheid. En natuurlijk over de toekomst van linkse samenwerking. Meld je hier aan!

Lees verder

PvdA-Congres op 11 juni 2022

Het PvdA-congres zal plaatsvinden op 11 juni 2022. Zaterdag 11 juni is ons jaarlijkse congres in het NBC in Nieuwegein! Vanaf 10 uur begint een dag vol inspiratie, ledendemocractie en ouderwets samen zijn! Zo zijn er speeches van o.a. Attje Kuiken, Esther-Mirjam Sent en Andrej van Hout van JS, hosten we live de talkshow Club

Lees verder