PvdA op de ‘zilveren’ 50PlusBeurs 2017

PvdA op de ‘zilveren’ 50PlusBeurs 2017

Ook dit jaar is de PvdA met een kraam aanwezig op de 50PlusBeurs van 19 t/m 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

De voorbereiding en organisatie is grotendeels in handen van de coördinatiegroep van het Ouderen Netwerk PvdA. Wie in of bij de kraam namens de PvdA bezoekers aan de beurs te woord wil staan, kan zich opgeven bij Fred Cohen.

De 50PlusBeurs beleeft dit jaar zijn 25e jaargang
De viering van dit jubileum zal naar verwachting zorgen voor meer  bezoekers dan in voorgaande jaren. Iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise. De beurs is toegankelijk van 10 – 17 uur.

Goede ervaringen vorig jaar
De deelname van het Ouderen Netwerk PvdA (ONP) aan de beurs van vorig jaar (zie foto boven, gemaakt door Victor Devillers) is goed bevallen. Het partijbestuur heeft besloten dat dit jaar de PvdA als geheel op de beurs vertegenwoordigd zal zijn. Het heeft de coördinatiegroep van het ONP gevraagd de voorbereiding en organisatie grotendeels op zich te nemen, zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ervaringen die in 2016 zijn opgedaan.

Vrijwilligers kunnen zich opgeven
Dit houdt ook in dat de vertegenwoordigers van de PvdA, die op de beurs aanwezig zullen zijn, niet alleen uit het ONP, maar uit alle geledingen van de partij geworven zullen worden. Wie belangstelling heeft om van 19 t/m 23 september één of meer dagdelen bezoekers van de beurs te woord te staan, kan zich opgeven bij Fred Cohen op het e-mail-adres [email protected]. Nadere bijzonderheden over tijden, vergoedingen, e.d. zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Plaats van de PvdA-kraam
De PvdA-kraam is te vinden in hal 7; het nummer van de kraam is 07E16. .

Toegangsprijs
De toegangsprijs bedraagt € 17,50 per persoon.
Diverse organisaties bieden hun leden korting op de toegangsprijs. Wie googelt met zoekterm ’50PlusBeurs’ vindt ook enkele andere mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief de 50PlusBeurs te bezoeken.

Verdere informatie
Bekijk voor verdere informatie over de beurs en over de mogelijkheid om het avondprogramma bij te wonen (tegen extra betaling) de website van de 50PlusBeurs.

Delen:

Doe mee!

Of je nu lid bent, vrijwilliger, of belangstellende: Samen maken we het verschil!

Help mee