Politieke Ledenraad in teken van integratie en binding

Politieke Ledenraad in teken van integratie en binding
Foto Flickr / Rebke Klokke

Door De Redactie op 5 juni 2015 Delen  

De Politieke Ledenraad op zondag 31 mei vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, van 13.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze ledenraad in het teken van integratie en binding staan vier actuele bindingsopdrachten centraal:

  • De PvdA-integratieresolutie in de praktijk: de sociaal-democratie past waakzaamheid waar het gaat om fundamentalistische gemeenschappen die op gespannen voet staan met de open, verdraagzame principes van de Nederlandse rechtsstaat en samenleving. Wat betekent dat in het dagelijks leven?
  • De strijd tegen discriminatie op de arbeidsmarkt: op welke manieren kunnen we verschillende vormen van discriminatie op de arbeidsmarkt tegengaan?
  • De kracht van binding – Young & United: hoe kan de PvdA landelijk en lokaal bijdragen aan deze beweging voor meer banen waarvan je kunt leven, meer vaste contracten, en volwassen minimumloon vanaf 18 jaar?
  • Weg met de nieuwe onderwijs-standenmaatschappij!: hoe kunnen we bijdragen aan meer gelijke kansen in onderwijs en op de arbeidsmarkt voor mensen met uiteenlopende opleidingsniveaus?

Je kunt hiervoor reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 020-5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5891. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).

Ook is er kinderopvang aanwezig. Aanmelden via Merel de Haan: [email protected].

Bijlagen

Delen: