Kom naar de Politieke Ledenraad

Door Hans Spekman op 14 maart 2013 Delen  

De Partij van de Arbeid organiseert op 16 maart een politieke ledenraad over de cijfers van het Centraal Planbureau en de kabinetsreactie hierop. De ledenraad zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Met deze ledenraad geven wij gehoor aan een oproep van diverse afdelingen, gewesten en de Jonge Socialisten om met de fractie nader van gedachten te kunnen wisselen over de kabinetsplannen voor dit en volgend jaar. Dit initiatief laat zien dat de ledendemocratie in onze partij werkt.

Tijdens een ledenraad kunnen leden en afgevaardigden van afdelingen en gewesten in gesprek met leden van de Tweede Kamerfractie.

De afgelopen dagen hebben we afdelingen gebeld om ook zelf bijeenkomsten te organiseren waar desgewenst een Kamerlid tekst en uitleg kan geven. Daarnaast wordt ook op ons partijcongres van 27 april aandacht besteed aan de kabinetsplannen.

Tijdes de politieke ledenraad is er vanaf 14.30 uur kinderopvang.

Aanmelden
Je kunt reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 (lokaal tarief). Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5844. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).

Delen: