Kom naar het congres

Door Hans Spekman op 29 juni 2012 Delen  

Central Studios in Utrecht vormt zaterdag 30 juni het decor van ons verkiezingscongres. Het belangrijkste agendapunt is het vaststellen van het verkiezingsprogramma. Een start voor een sterker en socialer Nederland. Een land waarin we banen creƫren, talenten benutten en de motor van onze economie weer laten draaien. Een land waarin ouderen en zieken geen extra rekening betalen en leerkrachten, agenten en verpleegkundigen de beloning krijgen die ze verdienen.

Ook stellen we de kandidatenlijst vast met de mensen die voor ons vanuit de Tweede Kamer gaan werken aan een sterker en socialer Nederland.

Update 22-6: Congresstukken >

Update 25-6: Je kunt je nog aanmelden voor het Congres. Vanwege de enorme belangstelling hebben we besloten buiten de zaal een scherm te plaatsen waarop het debat in de zaal te volgen is. Afgevaardigden krijgen voorrang, dus het zou kunnen dat je het debat niet in de plenaire zaal kunt volgen. Leden met stemrecht kunnen ook buiten de plenaire zaal gewoon stemmen.

Congresagenda
1. Opening door Presidium (10.00 uur)
2. Vaststellen agenda
3. Welkom in Utrecht, Hans Spekman
4. Jonge Socialisten
5. Uitleg congres en de orde
6. Bespreking Verkiezingsprogramma deel I
7. Toespraak Hannes Swoboda, fractievoorzitter Socialisten & Democraten in het Europarlement
8. Pauze lunch (12.45 uur)
9. Heropening door Presidium
10. Bespreking Verkiezingsprogramma II
11. Toespraak Hans Spekman
12. Muzikaal intermezzo
13. Vaststellen kandidatenlijst Tweede Kamer
14. Actuele moties
15. Toespraak Diederik Samsom
16. Eind + borrel (± 18.00 uur)

Op het congres is kinderopvang aanwezig. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dan kun je dit kenbaar maken bij Kirsten Boer: kboer@pvda.nl. Wanneer je gebruik wenst te maken van een gebarentolk, dan kan je dat eveneens aangeven bij Kirsten.

Voor deze bijeenkomst kun je reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 (lokaal tarief). Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5807. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Indien je geen relatienummer hebt, dan word je doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).

Delen: