Vacature: Medewerker Scouting en Talentmanagement

Vacature: Medewerker Scouting en Talentmanagement

Het landelijk partijbureau van de PvdA is op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker Scouting en Talentmanagement

35 uur per week (1,0 fte) - standplaats: PvdA partijbureau in Den Haag

De Partij van de Arbeid streeft naar een eerlijker en fatsoenlijker Nederland. De PvdA stroopt in de samenleving de mouwen op voor bestaanszekerheid, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid en voor waardering voor iedereen. Dat is waar onze leden, politici en medewerkers elke dag aan werken. Van buurtcentra tot in het Europees Parlement bouwen onze mensen aan een sociale en duurzame samenleving.

Organisatie

Het partijbureau is de professionele werkorganisatie van de Partij van de Arbeid. Het partijbureau levert tal van services én politiek-strategische ondersteuning aan de vereniging en is verantwoordelijk voor de campagnes. Het partijbureau valt onder de verantwoordelijkheid van het partijbestuur.

Functie

Er is veel talent in de Partij. Je kunt je op 1001-manieren inzetten voor de Partij. En er is veel behoefte aan leden die zich willen inzetten voor de Partij. De medewerker scouting en talentmanagement zorgt ervoor dat deze stromen bij elkaar komen. Hij/zij zorgt ervoor dat het al dan niet bewezen talent in beeld komt, begeleiding krijgt en een plek vindt die bij hen past. Dat doet hij/zij op alle niveaus van de Partij:

  • Beleidsmatig en breed ingezet om de partijgenoten in de afdelingen en gewesten de tools te geven om de lokale/regionale/provinciale talentenorganisatie tot uitvoering te brengen.
  • Specifiek gericht op vacatures en posities in de vereniging en politiek. Daarbij ondersteunt de medewerker scouting en talentmanagement de landelijke scoutingcommissie.
  • In samenwerking met de medewerkers op het partijbureau, de nevenorganisaties en vrijwilligers in de Partij werk je aan de doorontwikkeling van de talentenorganisatie in de PvdA.

Met als inzet het werven van talenten – in de partij en daarbuiten – voor een kwalitatief hoogwaardige volksvertegenwoordiging en (politiek) bestuur in- en namens de Partij van de Arbeid.

Profiel

Als kandidaat heb je alles in huis om de talentorganisatie op te zetten, uit te voeren en verder uit te bouwen. Ideeënrijk en beleidskracht combineer je met de rol van regisseur en ondersteuner. Je beschikt over goed ontwikkelde voelsprieten in de partij en de organisatie. En bovenal heb je een sterke motivatie om je in te zetten voor de Partij. Een achtergrond (werkervaring en/of opleiding) in het opzetten en uitvoeren van werving- en selectieprocessen en/of op het vlak van programmamanagement is een pré.

Je bent stressbestendig en levert betrouwbaar en tijdig werk af. Je bent een teamspeler. Je bent flexibel, weet om te gaan met de dynamiek in de organisatie en bent bereid om bij gelegenheid ’s avonds en in het weekend te werken.

De PvdA moedigt kandidaten van diverse achtergronden, in de breedste zin van het woord, aan om te solliciteren op deze functie, ook als zij niet volledig voldoen aan alle bovengenoemde punten in de profielschets.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO PvdA en Neveninstellingen. Het salaris bedraagt afhankelijk van de ervaring tussen de € 3261 en € 4596,- per maand bij een werkweek van 35 uur per week. De eindejaarsuitkering bedraagt € 1700,- bruto. Aanstelling altijd eerst voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie en solliciteren

Info over de functie kan worden ingewonnen bij Martijn Brandenburg, directeur van het partijbureau, via [email protected] Je brief en CV ontvangen we graag uiterlijk op 12 mei 2022.

Deze richt je aan PvdA, t.a.v. Tamira Agsteribbe, via [email protected]

Delen: