Tour de Frans

Tour de Frans

Radio Tour de Frans

Podcast: Tour de Frans-journaal #3 'Frans in de bus!'

Tussen Bergen op Zoom en Antwerpen stapt Frans Timmermans aan boord van de Tour de Frans-bus. Hij deelde zijn enthousiasme over de campagne in heel Europa en sprak uitgebreid met de mensen in de bus.

Podcast: Tour de Frans-journaal #2 'Van Brussel naar Aken'

In Aken wordt samen met de lokale Jusos - sociaaldemocratische jeugdbeweging - gekeken naar het debat van Frans Timmermans en Manfred Weber. Onderweg wordt geen moment onbenut gelaten om te flyeren, posters te plakken en met mensen in gesprek te gaan.

Dag #1: Vertrek uit Amsterdam

Meer dan veertig jonge sociaaldemocraten uit heel Europa stappen enthousiast in tourbus bij station Amsterdam Sloterdijk. De eerste etappe gaat richting Brussel. Aan boord krijgen de reisgenoten de kans elkaar beter te leren kennen met quiz over de Europese Unie. Weet jij wat het enige land is dat succesvol de EU heeft verlaten (hint: het is niet het Verenigd Koninkrijk)? Na aankomst in Brussel wordt geen moment onbenut gelaten om Brusselaars een folder van Frans in de hand te drukken.

’s Avonds voert Frans in de zaal van het Europees Parlement een debat met de overige Spitzenkandidaten. Op zijn gezicht verschijnt een grote glimlach als hij bij zijn entree wordt opgewacht door een enthousiaste Tour de Frans-crew. Hij geeft high fives, gaat voor de verzamelde pers op de foto en spreekt de groep toe: “let’s win this!”. In een Brussels café kijken we samen andere Europese Socialisten het debat, en wordt er tot in de kleine uurtjes nagepraat.

Podcast: Tour de Frans-journaal #1 Timmermans spreekt beter Duits dan Weber'

Onderweg naar Brussel maken we kennis met de veertig jongeren aan boord van de Tour de Frans-bus.

Songfestival: Watchparty met Frans Timmermans

Met Lodewijk Asscher en optreden van Trijntje Oosterhuis!

Meld je aan
Europa vlaggen

Standpunten

Het Europese verkiezingsprogramma

Standpunten
Delen:

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word nu lid