Stagiair social media Tweede Kamer

Stagiair social media Tweede Kamer

Hebben Facebook en Instagram geen geheimen meer voor je? Ben je geïnteresseerd in politiek en in campagnevoeren? Kijk je met een frisse blik en lijkt het je leuk om gedurfde online campagnes voor de PvdA te bedenken? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

De stage
Als stagiair ondersteun je ons social media-team, vooral met web-care zodat we op onze online-platforms in gesprek blijven met onze kiezers. Daarnaast denk je mee over onze online aanwezigheid. Je houdt de actualiteit in de gaten om kansen te zien waar we op kunnen inspelen.

Wie we zoeken
Wij zoeken een stagiair met interesse in en gevoel voor politiek en maatschappelijke vraagstukken. Goede communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn een voorwaarde, net als affiniteit met de PvdA. Daarnaast ben je creatief, leergierig en ben je goed thuis in de online-wereld. Als je een opleiding communicatiewetenschap, journalistiek of politicologie volgt, is dit een pre maar andere studies op HBO- of academisch niveau zijn ook welkom. Zo lang je maar ‘internet-wise’ bent. Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Wat we bieden
Wij bieden een stageplek in het hart van de democratie waar je iedere dag bezig kan zijn met de actualiteit en met politiek. Je leert bij ons hoe je online campagne kan voeren. Het via sociale media betrekken van zo veel mogelijk mensen bij ons verhaal en onze idealen. Omdat je de hele PvdA-fractie ondersteunt, hou je je met vele onderwerpen bezig en blijf je niet beperkt tot één gebied van expertise.
De stagevergoeding is 350 euro netto per maand op basis van een 32-urige werkweek.

Meer informatie en solliciteren
Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Martijn Weeda op m.weeda@tweedekamer.nl of 06-3163 4122.
Solliciteren? Stuur je reactie uiterlijk 18 november 2018 naar Stichting Ondersteuning Tweede Kamerfractie PvdA, t.a.v. Mirjam van der Kraan via pvda_sollicitatie@tweedekamer.nl.

Delen: