Tamar Schrofer
Samen vooruit
46Kandidaat Tweede Kamerlid

Tamar Schrofer

Samen vooruit

Over mij

"Met mijn internationale ervaring, gedrevenheid, moed en dienstbaarheid hoop ik bij te dragen aan die hoognodige verandering in het bedrijven van de politiek en aan een duurzame, eerlijke en betere wereld."

Ik maak me ernstig zorgen om een aantal recente ontwikkelingen in Nederland en in de wereld. De duizenden mensen die dagelijks hun land ontvluchten en vaak in erbarmelijke omstandigheden terecht komen, de toenemende afkeer van de Europese Unie, de vaak grenzeloze individualiteit en het toenemende nationalisme schreeuwen om aandacht en een andere manier van politiek bedrijven. Een politiek die niet gedreven wordt door populisme en angst maar waarbij vertrouwen, respect, onderlinge verbondenheid en sociaaldemocratische waarden centraal staan.

Mijn gehele professionele leven heb ik me ingezet om ongelijkheid en armoede in de wereld te verminderen. Sinds acht jaar werk ik bij de overheid op het gebied van internationale samenwerking en handel. Daarvoor heb ik 10 jaar voor UNICEF gewerkt in Papua Nieuw Guinea, Brussel en Ghana. Met mijn internationale ervaring, gedrevenheid, moed en dienstbaarheid hoop ik bij te dragen aan die hoognodige verandering in het bedrijven van de politiek en aan een duurzame, eerlijke en betere wereld.

tschrofer @tschrofer

Dépollution de la baie de Hann : Le financement du projet bouclé https://t.co/FLzAkcmq8J via @seneweb

tschrofer @tschrofer

Looking forward to good cooperation with KCCA for this D2B project in Kampala! https://t.co/erWDj7H5h9

tschrofer @tschrofer

D2B Grant Agreement signed in Uganda yesterday! https://t.co/8GFT5qrwS5