Als het om levens gaat moet je samenwerken, niet concurreren.

19 februari 2018 door Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma in Gezondheidszorg

Voldoende ambulanceposten om overal in Nederland binnen 15 minuten voor de deur te staan? Dat kan. Lees hier het opiniestuk van Lodewijk Asscher en Marcel Levi.

Lees verder

Weg met de polisjungle

12 december 2017 door Sharon Dijksma in Gezondheidszorg

Het is niet eenvoudig om een nieuwe zorgverzekering uit te zoeken. En dat terwijl het wel belangrijk is, wil je zeker kunnen zijn van een goede verzekering voor een eerlijke prijs. Daarom moeten we met het kapmes door de polisjungle.

Lees verder

Big Farma: niet gezond!

21 november 2017 door Sharon Dijksma in Gezondheidszorg

Mensen moeten altijd kunnen rekenen op de medicijnen die ze nodig hebben. Daarom presenteer ik vandaag – samen met GroenLinks en SP – ruim twintig maatregelen waarmee we de macht van de farmaceutische industrie willen doorbreken.

Lees verder

Pimp de Krimp

10 februari 2017 door Sharon Dijksma in Krimp

We moeten meer aandacht voor hebben de effecten van bevolkingsafname. In het plan Pimp de Krimp staat dat de PvdA de komende jaren 300 miljoen euro wil uittrekken voor krimpregio’s.

Lees verder

In memoriam: Tjeerd Talsma

7 november 2016 door Sharon Dijksma

Tjeerd Talsma, onze gedeputeerde uit Noord- Holland, was ernstig ziek. We gedenken vandaag de man, de vader, de vriend, maar ook: de sociaal-democraat.

Lees verder

Samen maken we Nederland duurzaam

26 oktober 2016 door Sharon Dijksma in Klimaat

Het komt er nu op aan om door te pakken, de afspraken daadwerkelijk te gaan uitvoeren en de CO2-uitstoot drastisch te beperken. We laten met echte actie zien hoe we aan het akkoord van Parijs bijdragen. Bekijk de video.

Lees verder