Richard van de Burgt
Samen vooruit
57Kandidaat Tweede Kamerlid

Richard van de Burgt

Samen vooruit

Over mij

"Ik steek mijn handen uit de mouwen voor een Nederland met hart voor ieders talent en vakmanschap!"

Mijn naam is Richard van de Burgt. Ik stel mij kandidaat voor de Tweede Kamer namens de PvdA omdat ik wil knokken voor een Nederland waarin elk talent telt. Tegenwoordig draait de maatschappij steeds meer om het talent van het analytische denken, het koppie-koppie. Maar er is zoveel meer: het talent van het maken, het zorgen, inlevingsvermogen en talent voor creativiteit.

In de Brainport Eindhoven maak ik als projectleider bij een hightechbedrijf van VDL dagelijks mee hoe belangrijk het is dat mensen met verschillende achtergronden en talenten samenwerken. Daarbij is de inbreng van de vakman die spullen maakt net zo belangrijk als die van de ingenieur die het bedenkt. Door teamwork komen de beste ideeën naar boven.

Het wordt tijd dat we in Nederland elk talent sterker waarderen. Het talent van de vakman, de politieman, de verpleegkundige, de leraar en vele anderen. We zorgen voor een betere samenleving als we de kracht van de verbinding tussen mensen en talenten herkennen en versterken.

Mensen tellen tenslotte mee als hun vaardigheden meetellen. Daarom steek ik mijn handen uit de mouwen voor een Nederland met hart voor ieders talent en vakmanschap!

RichardvdBurgt @richardvdburgt

De halve marathon van Eindhoven was doorbijten, maar het is gelukt! En wat een fantastische sfeer, I love it. 🏃🏼‍♂️💪🏼❤️☀️🎉🥇 https://t.co/Wd61HAFSei

RichardvdBurgt @richardvdburgt

❤️🧡💛💚💙💜 #kimfriele is a true hero! 💖 https://t.co/vjL3C2yRTe

RichardvdBurgt @richardvdburgt

Vandaag is #comingoutdag Ik hang de regenboogvlag uit; iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Mijn vlag is klein, de grote heb ik 3 jaar geleden uitgeleend aan @StrabrechtColl Hopelijk doen zij ook weer mee. Net als gemeente @gGeldrop_Mierlo #lhbt #lgbti https://t.co/Gr1x4sb1xn https://t.co/C4ZL8cKo08