Richard van de Burgt
Samen vooruit
57Kandidaat Tweede Kamerlid

Richard van de Burgt

Samen vooruit

Over mij

"Ik steek mijn handen uit de mouwen voor een Nederland met hart voor ieders talent en vakmanschap!"

Mijn naam is Richard van de Burgt. Ik stel mij kandidaat voor de Tweede Kamer namens de PvdA omdat ik wil knokken voor een Nederland waarin elk talent telt. Tegenwoordig draait de maatschappij steeds meer om het talent van het analytische denken, het koppie-koppie. Maar er is zoveel meer: het talent van het maken, het zorgen, inlevingsvermogen en talent voor creativiteit.

In de Brainport Eindhoven maak ik als projectleider bij een hightechbedrijf van VDL dagelijks mee hoe belangrijk het is dat mensen met verschillende achtergronden en talenten samenwerken. Daarbij is de inbreng van de vakman die spullen maakt net zo belangrijk als die van de ingenieur die het bedenkt. Door teamwork komen de beste ideeën naar boven.

Het wordt tijd dat we in Nederland elk talent sterker waarderen. Het talent van de vakman, de politieman, de verpleegkundige, de leraar en vele anderen. We zorgen voor een betere samenleving als we de kracht van de verbinding tussen mensen en talenten herkennen en versterken.

Mensen tellen tenslotte mee als hun vaardigheden meetellen. Daarom steek ik mijn handen uit de mouwen voor een Nederland met hart voor ieders talent en vakmanschap!

RichardvdBurgt @richardvdburgt

Gemeente #Geldrop #Mierlo heeft een begroting van 100 miljoen euro per jaar. Beslist wat er met dat geld gebeurt.

Kies je voor een gemeente mét lef en zónder poespas? Stem dan team Durven en Doen. Lijst 7, PvdA.

Hier vind je ons programma. https://t.co/3xXXJLgXE8

RichardvdBurgt @richardvdburgt

Als PvdA kregen we eind vorig jaar een ruime raadsmeerderheid bij elkaar om onze gemeente zo snel mogelijk klimaat neutraal te maken. Het wordt tijd voor een echt plan en actie! Durven en Doen 🌹 Lijst 7 in #Geldrop #Mierlo https://t.co/UCYKXme0dH https://t.co/b12nOXSyex

RichardvdBurgt @richardvdburgt

Als lijsttrekker presenteerde ik deze week in 400 seconden met 20 foto’s het verkiezingsprogramma van PvdA Geldrop-Mierlo. Een Pecha Kucha in een zaal met ongeveer 150 mensen.

Geen papiertje, maar er staan. een kwestie van Durven en Doen.

https://t.co/OqOiihHb1f