Samen vooruit

Over mij

"Als Kamerlid wil ik doen wat ik al doe sinds ik politiek actief ben geworden: concrete dingen realiseren zoals de introductie van een OV-kaart voor alle minderjarige mbo’ers."

Op jonge leeftijd ben ik de politiek in gegaan om het verschil te maken voor iedereen voor wie vooruitgang niet vanzelfsprekend is. Als vertegenwoordiger van de Goudse jongeren maakte ik me hard voor een trapveldje in de buurt waar ik opgroeide. Zo kwam ik in contact met de lokale politiek. Ik werd lid van de Jonge Socialisten en op m’n twintigste zat ik voor de PvdA in de gemeenteraad. In 2009 werd ik landelijk voorzitter van de Jonge Socialisten in de PvdA. In 2010 stond ik voor het eerst op de landelijke PvdA-kandidatenlijst en sinds 2012 zit ik in de Tweede Kamer. Ook nu sta ik weer op de kandidatenlijst.

Niet afkomst, maar toekomst. Je toekomst mag niet bepaald worden door waar je wieg heeft gestaan. Met een goed jeugdbeleid, met een goed armoedebeleid en met een goede begeleiding na detentie moet de overheid mensen helpen om wat van hun leven te maken. Als volksvertegenwoordiger wil ik echt een vertegenwoordiger van het volk zijn. Ik wil een spil zijn tussen de mensen en de overheid. In de landelijke politiek hoop ik mij te kunnen inzetten voor gemotiveerde jongeren. Mbo’ers hebben het bijvoorbeeld vaak moeilijk bij het vinden van een stageplek. Geen stage, geen diploma. Geen diploma, geen werk. Geen werk, geen toekomst. Als Kamerlid wil ik doen wat ik al doe sinds ik politiek actief ben geworden: concrete dingen realiseren zoals de introductie van een OV-kaar voor alle minderjarige mbo’ers.

Portefeuilles

Beroepsonderwijs en Media

Sluit je aan

Blijf niet aan de zijlijn staan. Laten we samen een Nederland bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Ik doe mee

Word lid!

Samen vooruit.

Word lid
MoMohandis @momohandis

Leuk verslag van het MBO debat in Rotterdam. https://t.co/gk0zTv8uXY

MoMohandis @momohandis

Zeker https://t.co/YHYISXkoTA

MoMohandis @momohandis

De plannen van @HenkKrol zijn niet doorgerekend, niet gericht en onverantwoord voor toekomstige generaties. #lagerhuis

Berichten