Samen vooruit

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiëntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

Een verbonden samenleving

Eerlijke spelregels zijn nodig. Zodat grote bedrijven netjes belasting betalen, net als de bakker op de hoek. Zodat we uitbuiting van werknemers aanpakken. En zodat we minder schreeuwen en beter naar elkaar luisteren.

Lees ons verkiezingsprogramma
mirthebiemans @mirthebiemans

Jongeren in problemen door schulden: ‘Ze raken in paniek’ https://t.co/MQvGab25iP

mirthebiemans @mirthebiemans

Zo begon ik ook ooit bij @HumanitasNL, als voorleesvrijwilliger. Leerzaam en dankbaar #vrijwilligerswerk. Filmpje 👉🏽 https://t.co/sb6YrZYz9u https://t.co/MhQED7DMvq

mirthebiemans @mirthebiemans

Mooie #vacature bij @FairWork_Nu. Zet je in tegen mensenhandel in Nederland 👇🏽 https://t.co/Nasf5cnmhb