Zeker zijn

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiëntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

mirthebiemans @mirthebiemans

Betaalbaar wonen: niet alleen met sociale huurprijzen maar ook met een aanpassing van je huur als je situatie verandert. Dit jaar kregen 500 van onze huurders zo’n huuraanpassing. Zo werkt dat👇🏽https://t.co/W3YBdqaadk

mirthebiemans @mirthebiemans

“Het is alsof bedrijven wegkijken van misstanden” Uitzendbureaus spelen een cruciale rol in hoe er met arbeidsmigranten wordt omgegaan. Bedrijven die de migranten inhuren, voeren daar vaak geen controles op uit.

@fairwork in ⁦@nrc⁩ vandaag https://t.co/0uq55TEURg

mirthebiemans @mirthebiemans

Boekentip gezocht: iemand een tip voor een boek (fictie) om te lezen op het Franse platteland? Bijna vakantie en heb alleen een stapel non-fictie liggen. #dtv #boek