Samen vooruit

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiëntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

Sluit je aan

Blijf niet aan de zijlijn staan. Laten we samen een Nederland bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Ik doe mee

Sluit je aan!

Samen vooruit.

Word lid
mirthebiemans @mirthebiemans

Mooie bevlogen dwarsdenkers en doeners bij #socialetop en @wijeindhoven. Radicaal maatwerk en mens centraal ipv reg… https://t.co/j23tRd80QP

mirthebiemans @mirthebiemans

Zaterdag bij bezoek aan sociale initiatieven ook handen uit de mouwen gestoken voor moeder&kind huis.… https://t.co/zkVKGhfdkD

mirthebiemans @mirthebiemans

Dromers, denkers en doeners die de wereld een beetje beter willen maken. Kom je ook? #zinin: https://t.co/a4zaSiT6tL