Samen vooruit

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiƫntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

mirthebiemans @mirthebiemans

Gescheiden en hulp nodig bij de omgangsregeling voor je kinderen? Onze vrijwilligers helpen je om tot een goede regeling voor de kinderen te komen. https://t.co/H7qFavx0Oq https://t.co/A9JWpcfTJt

mirthebiemans @mirthebiemans

.@gvb niet mee mogen met de tram met een gesloten beker thee is wel een beetje doorgeslagen regelzucht, vind je ook niet?

mirthebiemans @mirthebiemans

Mede dankzij de @PostcodeLoterij kunnen we bij @HumanitasNL weer tienduizenden mensen helpen die het even niet alleen redden. Heel veel dank! #goedgeldgala https://t.co/Rfhq75XOFW