Samen vooruit

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiëntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

mirthebiemans @mirthebiemans

De 35 miljoen euro belasting die (de huurders van) Rochdale dit jaar betaalt wordt de komende jaren 70 miljoen. De regering blijft betaalbare huurwoningen meer en meer belasten. https://t.co/k4mua27D8Y

mirthebiemans @mirthebiemans

Tip: vergoed anticonceptie uit de basisverzekering. https://t.co/5UzF4fpTfg

mirthebiemans @mirthebiemans

Klaar voor mooi nieuw jaar. Shana tova! #RoshHashana שנה טובה https://t.co/v1TqUSdsyg