Samen vooruit

Over mij

"Echte verandering bereiken we alleen samen."

Een samenleving waar iedereen eerlijke kansen krijgt om wat van zijn leven te maken. Met goed onderwijs, goed werk en zorg voor elkaar. Waar iedereen erbij hoort en meedoet. Een samenleving waar mensen centraal staan in plaats van efficiƫntie en winst. Daar ga ik voor.

In mijn werk bij Humanitas en met sociale initiatieven bij Stroom zie ik dat we ongelijkheid en uitsluiting samen kunnen aanpakken. In de Tweede Kamer wil ik innovatieve oplossingen verder brengen. Van ontwikkelkansen voor alle kinderen tot een radicaal andere aanpak van armoede. Van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers tot een maatschappelijke investeringsbank. Van integreren vanaf dag 1 tot het uitbannen van moderne slavernij.

Voor echte verandering hebben we de politiek nodig, maar ook alle ondernemende mensen en organisaties die willen werken aan een nog mooier en socialer Nederland. Echte verandering bereiken we alleen samen. Wil jij meedenken en doen? Volg mij op Facebook en ik nodig je uit.

mirthebiemans @mirthebiemans

Er wordt steeds meer belasting opgebracht door huurders met de laagste inkomens. 4 maanden huur gaat straks rechtstreeks naar de fiscus. https://t.co/HLFH5VNd81

mirthebiemans @mirthebiemans

Zekerheid, genoeg betaalbare woningen, toegankelijke zorg. Dat staat niet onder druk door migranten, maar door uitwassen van de markt. Ik herken mijn waarden hier niet meer in @PvdA. https://t.co/fVJsXDewK5

mirthebiemans @mirthebiemans

Om te janken zo harteloos en onmenselijk dit.šŸ‘‡šŸ½ https://t.co/4QCqpGaAE0