Over mij

Vroeger bij ons thuis aan de keukentafel, in Bladel, werden maatschappelijke vraagstukken besproken en opgelost. Mijn lieve vader en moeder brachten mij de idealen van (internationale) solidariteit, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid bij. Tot op de dag van vandaag mijn inspiratiebron.

En die idealen zijn nog steeds actueel. Misschien wel meer dan ooit. In een samenleving waarin (groepen) mensen steeds vaker tegenover elkaar komen te staan. Waar verschillen worden uitvergroot, in plaats van gezocht wordt naar verbinding en overeenkomsten. In die samenleving is plaats voor een sterke PvdA. De PvdA als een vereniging van mensen die, soms tegen de stroom in, werken aan het realiseren van hun idealen. Niet alleen door te praten, maar juist door te doen. Door te laten zien wat die idealen in de huidige samenleving waard zijn.

Daaraan wil ik ook, als lid van de Eerste Kamer, een bijdrage leveren. Op 3 april 2018 ben ik beëdigd en ik heb er zin in! In mijn werkzame leven ben ik directeur van het Groen Ontwikkelfonds Brabant. Een fonds met als opdracht om voor 2027 te zorgen voor 10.000 hectare nieuwe natuur in Brabant.

 

Recente activiteiten van Mary.

18 december 2018

Debat met minister Wiebes over energierekening.

Het debat is hier terug te kijken.

11 december 2018

In december had Mary een interview met het Eindhovense blad “Frits”.

Lees het interview hier!

16 november 2018

Coach team Groen bij jongerendebat Eerste Kamer.

12 november 2018

Een inclusieve samenleving in de Eerste Kamer en Eindhoven (december 2018).

Bekijk het filmpje hier!

18 september 2018

De Derde Kamer

Bekijk het filmpje hier!

26 juni 2018

Maidenspeech Mary in Eerste Kamer

Lees haar maidenspeech hier!

Portefeuilles

Wonen, Infrastructuur en Energie

Berichten