Marcelle Buitendam
34Kandidaat Tweede Kamerlid

Marcelle Buitendam

Over mij

Rechtvaardig, strijdvaardig en daadkrachtig. Dit zijn drie kenmerken van Marcelle Buitendam. Deze gedreven vakbondsbestuurder die woont in de Provincie Utrecht. Marcelle heeft veel ervaring met mensen die werken in uiteenlopende sectoren, van de politiemensen tot platformwerkers. Hierdoor brengt zij veel kennis over werk en inkomen in de Partij van de Arbeid.

Marcelle wil als Tweede Kamerlid voor de PvdA zorgen voor een saamhorig en veilig Nederland. Waar iedereen meetelt, waar je veilig kunt werken, wonen en naast elkaar kunt leven.

Als moeder van twee puberzonen, staat zij midden in de maatschappij en weet zij als geen ander hóe belangrijk zekerheid is! Marcelle is ervan overtuigt dat zekerheid van werk, zorgt voor meer vertrouwen in het leven. Volgens haar is een leefomgeving waar je fijn en gelukkig kunt opgroeien, voor iedereen van levensbelang. Zoals ook het uitzicht kunnen hebben op een fijne baan, waar je zo hard voor hebt geleerd op een school die past bij je talenten. Iedereen moet kunnen wonen in een heerlijk en betaalbaar huis, zonder ongerust te zijn over allerlei onverwachte kosten als het je even niet mee zit.
Marcelle wil de verdeling van geld in ons land eerlijker te maken. Met zekerheid van inkomen voor iedereen. Werken moet weer lonen. Het is tijd om een vaste baan met een fatsoenlijk salaris, weer de standaard te laten worden.
Marcelle pleit voor een fundamentele verandering in onze politiek. Want een sociaal en democratisch Nederland, is wat haar betreft een samenleving waarin iedereen mee doet en waar mensen op elkaar passen en voor elkaar opkomen.

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
MarcelleFNV @marcellefnv

FNV-Leden kunnen t/m 29 april hun stem uitbrengen voor hun nieuwe cao #Waterbedrijven. 💪Afgelopen dagen hebben we rond de 250 mensen online gesproken. Lees hier alles wat je moet weten! https://t.co/Wjpibwl4wc @FNVOverheid @FNV @wwb @vakbladh2o

MarcelleFNV @marcellefnv

Zodra je ooit een keer de kans krijgt😍 Reis van m’n leven geweest. #nospon #welffsparen https://t.co/55v4NHUx9y

MarcelleFNV @marcellefnv

Mooi en puur! Leden aan zet. Listen to “Afl 15 De meningen voor de #cao #drinkwaterbedrijven ⚓ https://t.co/UDpBEBEpST dank @EBZwiers @ABSewgobind @Werkgevers_WWb #avv @FNVOverheid @FNV