Over mij

‘Emancipatie, is dat nou nog wel nodig?’, vragen mensen mij vaak. Ja, zeg ik dan. Want het gaat goed in Nederland, maar nog niet goed genoeg.

De afgelopen eeuw zijn we veel opgeschoten. Dat zie je ook in mijn ‘herstory’: binnen drie generaties ontwikkelden mijn voormoeders en ik ons van boerendochter die haar school niet mocht afmaken tot kandidaat-Kamerlid. Mede dankzij de Partij van de Arbeid, die bleef geloven in mensen zoals wij, door te investeren in sociale woningbouw, in werk, in onderwijs.

Het is díe Partij van de Arbeid waarbij ik me aansloot. Een partij die gelooft in kansen en vooruitgang, voor iedereen. Een inclusieve partij, die niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen bouwt aan een betere toekomst. Een partij voor mensen die wat te winnen hebben. En die zijn er nog genoeg.

Daarom wil ik me namens de PvdA de komende vier jaar inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt; voor de emancipatie van het ouderschap; voor toegankelijk, goed en betaalbaar onderwijs; voor duurzame internationale samenwerking en voor een samenleving zonder seksisme, racisme, discriminatie en polarisatie. Kortom: voor een rechtvaardig, veilig en vooral verbonden Nederland. Want alleen samen komen we vooruit.

Alle berichten van Kirsten van den Hul

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
kirstenvdhul @kirstenvdhul

Looking forward to Indonesia Now 2022 tomorrow: the event focusing on future-oriented cooperation between 🇮🇩 & 🇳🇱. With performances, speeddates and amazing speakers. See you there? Full programme here: https://t.co/ANOmzef7x0

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Word jij mijn nieuwe collega in de Raad van Toezicht van @Moviera – aanpak huiselijk geweld? Spread the word!

👇🏾👇🏻👇🏿👇🏽
https://t.co/imjVhn8FFC

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Good to be back at #StateOfEurope, catching up with fellow #EYL40, dreaming out loud. About a gender equal world and fossil free future, where art breathes oxygen into society and progress, not growth, is the measure of success.🤍
#fossilfreefuture #genderequality #artisoxygen https://t.co/aoTJH0KmLY

Berichten