Over mij

"Voor een rechtvaardig, veilig en vooral verbonden Nederland. Want alleen samen komen we vooruit."

‘Emancipatie, is dat nou nog wel nodig?’, vragen mensen mij vaak. Ja, zeg ik dan. Want het gaat goed in Nederland, maar nog niet goed genoeg.

De afgelopen eeuw zijn we veel opgeschoten. Dat zie je ook in mijn ‘herstory’: binnen drie generaties ontwikkelden mijn voormoeders en ik ons van boerendochter die haar school niet mocht afmaken tot kandidaat-Kamerlid. Mede dankzij de Partij van de Arbeid, die bleef geloven in mensen zoals wij, door te investeren in sociale woningbouw, in werk, in onderwijs.

Het is díe Partij van de Arbeid waarbij ik me aansloot. Een partij die gelooft in kansen en vooruitgang, voor iedereen. Een inclusieve partij, die niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen bouwt aan een betere toekomst. Een partij voor mensen die wat te winnen hebben. En die zijn er nog genoeg.

Daarom wil ik me namens de PvdA de komende vier jaar inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt; voor de emancipatie van het ouderschap; voor toegankelijk, goed en betaalbaar onderwijs; voor duurzame internationale samenwerking en voor een samenleving zonder seksisme, racisme, discriminatie en polarisatie. Kortom: voor een rechtvaardig, veilig en vooral verbonden Nederland. Want alleen samen komen we vooruit.

Alle berichten van Kirsten van den Hul
word lid

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
kirstenvdhul @kirstenvdhul

‘Wettelijke erkenning van genderidentiteit is een kwestie van menselijke waardigheid’. Steun voor deze oproep van @COCNederland, @TransNetNL en @NNID_nl 👇🏼
#TransRightsAreHumanRights https://t.co/10k6omh99m

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Vreselijk nieuws: docent mishandeld voor de ogen van haar klas, tijdens online les 💔
Door #Corona steeds meer meldingen van geweld achter de voordeur. Heb minister deze week gevraagd om extra maatregelen.

Zelf hulp of advies nodig? Bel 0800-2000. https://t.co/sskA6OQG6a

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Wat @EinsteinBarbie zegt 👇🏼
https://t.co/afKOuiTy31

Berichten