Over mij

‘Emancipatie, is dat nou nog wel nodig?’, vragen mensen mij vaak. Ja, zeg ik dan. Want het gaat goed in Nederland, maar nog niet goed genoeg.

De afgelopen eeuw zijn we veel opgeschoten. Dat zie je ook in mijn ‘herstory’: binnen drie generaties ontwikkelden mijn voormoeders en ik ons van boerendochter die haar school niet mocht afmaken tot kandidaat-Kamerlid. Mede dankzij de Partij van de Arbeid, die bleef geloven in mensen zoals wij, door te investeren in sociale woningbouw, in werk, in onderwijs.

Het is díe Partij van de Arbeid waarbij ik me aansloot. Een partij die gelooft in kansen en vooruitgang, voor iedereen. Een inclusieve partij, die niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen bouwt aan een betere toekomst. Een partij voor mensen die wat te winnen hebben. En die zijn er nog genoeg.

Daarom wil ik me namens de PvdA de komende vier jaar inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt; voor de emancipatie van het ouderschap; voor toegankelijk, goed en betaalbaar onderwijs; voor duurzame internationale samenwerking en voor een samenleving zonder seksisme, racisme, discriminatie en polarisatie. Kortom: voor een rechtvaardig, veilig en vooral verbonden Nederland. Want alleen samen komen we vooruit.

Alle berichten van Kirsten van den Hul
Word lid van de PvdA

Word lid van onze partij!

Samen maken we
onze idealen waar

Ja, tijd voor actie!

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
kirstenvdhul @kirstenvdhul

Even terug in @2eKamertweets, voor de #weekvanderechtstaat: samen met belangenorganisaties @Iederin en @Voorall een workshop geven over de uitbreiding van Art 1 van de Grondwet met de gronden handicap en seksuele gerichtheid- één van mijn meest dierbare herinneringen als Kamerlid https://t.co/T3XTuls8q5

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Hoe een grote club ineens heel klein kan zijn 🤏🏼.

Ajax houdt huldiging vrouwenteam op Leidseplein tegen: ‘Momentum is voorbij’ – https://t.co/5JjNXMQbza

kirstenvdhul @kirstenvdhul

Exactly 33 years ago, on 17 May 1990, the @WHO declassified homosexuality as a mental disorder. That is why May 17 is now the International Day against Homophobia, Biphobia and Transphobia.

BECAUSE BEING WHO YOU ARE IS A HUMAN RIGHT.

#IDAHOBIT https://t.co/wuFu93Z0RX

Berichten