Keklik Yücel
Zeker zijn
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Zeker zijn

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Ik geef zelf ook oa trainingen, gastlessen aan docenten en jongeren op veel scholen #dialoogonderdruk & democratisch burgerschap. Artikel 1 is per definitie de begrenzende èn de verbindende kader. Altijd èn voor iedereen. Vandaag nr R’dam #75jaarvrijheid Wat @OzcanAkyol zegt👇 https://t.co/lnkeI8AD26

keklikyucel @keklikyucel

Ik geef oa trainingen, gastlessen aan docenten en jongeren op veel scholen #dialoogonderdruk & democratisch burgerschap. Artikel 1 is per definitie de begrenzende èn de verbindende kader. Altijd èn voor iedereen. #antisemitisme #discriminatie Vandaag nr R’dam #75jaarvrijheid https://t.co/i39AMKiQgr https://t.co/1CFgeBRkrF

keklikyucel @keklikyucel

De holocaust was een onvoorstelbaar gruwelijke misdaad tegen iedere vorm van de menselijkheid. Niet de herkenning maar de medemenselijkheid is hier wat telt. De #nooitmeer houding en opdracht per definitie van iedereen. En niets anders.
#HolocaustMemorialDay   #Auschwitz75 https://t.co/LI34QzuYpi

Berichten