Keklik Yücel
Zeker zijn
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Zeker zijn

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Vanavond is Baudet definitief de Trump van onze eigen polder geworden.
#EK2019 #PS2019

keklikyucel @keklikyucel

Ga #stemmen. Stemmen is telkens weer een kans om onze vrijheid en democratie te verstevigen. Een keuzevrijheid, een rijkdom die wij hebben maar waar veel mensen in dictaturen nog naar snakken. #zuinigzijnopvrijheid #PS2019

keklikyucel @keklikyucel

Mooi ja van @LodewijkA en kan gebeuren @MinPres #Slotdebat https://t.co/e3YgNmj50n

Berichten