Keklik Yücel
Samen vooruit
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Samen vooruit

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

“Over migratie, integratie, religieus conservatisme moet open en fel gesproken kunnen worden. Maar bij genetisch onderscheid en biologisch racisme, hadden we, naar mijn weten, lang geleden een grens getrokken.” @JohanFretz https://t.co/vlO3lHcDwG

keklikyucel @keklikyucel

Enne….de kracht van het concept vrijheid wordt juist bewezen bij multi-etniciteit in een samenleving. Dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt maar dat je wordt beoordeeld op wat je doet. https://t.co/ZXCZPNyC1z

keklikyucel @keklikyucel

Mooi. Waar meer macht is, is meer tegenmacht nodig. Succes! https://t.co/5GD3MAmLw6

Berichten