Keklik Yücel
Samen vooruit
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Samen vooruit

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Smelt smelt..❤️❤️ Appje dochterlief in A’dam na een weekje ziek thuis in Deventer. “Lieve mama, bedankt voor al jouw zorg en liefde die zorgden voor de belangrijkste vitamine, namelijk vitamine K😍.”

keklikyucel @keklikyucel

Leuk je weer gesproken te hebben en top bezig @ahmedmarcouch !! @ Arnhem Centrum https://t.co/mbqHMFwsxAhttps://t.co/703hO9yLAd

keklikyucel @keklikyucel

Keurig naar De Burgemeester van #arnhem @ahmedmarcouch 🤪 https://t.co/t2oVlbqR4w

Berichten