Keklik Yücel
Zeker zijn
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Zeker zijn

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Hier zie ik toch echt een mannetje politicus die mist opwerpt, duikt en een vrouw, journalist die bevraagt, er staat… https://t.co/ZRiT01jWTc

keklikyucel @keklikyucel

Draadje….. om serieus te nemen. Heel serieus. https://t.co/1VEotazHWW

keklikyucel @keklikyucel

Van harte gefeliciteerd met je eervolle mooie nieuwe functie @PieterHeerma Veel succes 🍀

Berichten