Keklik Yücel
Samen vooruit
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Samen vooruit

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Een verbonden samenleving

Eerlijke spelregels zijn nodig. Zodat grote bedrijven netjes belasting betalen, net als de bakker op de hoek. Zodat we uitbuiting van werknemers aanpakken. En zodat we minder schreeuwen en beter naar elkaar luisteren.

Lees ons verkiezingsprogramma

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Kuzu en #Denk zijn verlengstuk van Erdogan..inclusief de meerderheid van zijn achterban/kiezers. Zeer zorgelijk mbt democratisch burgerschap https://t.co/kccSTKdC6U

keklikyucel @keklikyucel

Heerlijk genieten van een kopje beroemde #turkishcoffee dat dan weer wel 😉 https://t.co/0eb1oXygTW

keklikyucel @keklikyucel

Thuis zeggen ze de #PvdA heeft verloren ze moeten nu zonder jou in de Kamer verder maar wij hebben jou weer teruggewonnen #AllesIsLiefde ❤️ https://t.co/6NNzUedwHN

Berichten