Keklik Yücel
Samen vooruit
16Kandidaat Tweede Kamerlid

Keklik Yücel

Samen vooruit

Over mij

"Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen."

Politiek is voor mij vrijheid van mensen vergroten, niet verkleinen. Werken aan kansen voor iedereen, niet alleen voor sommigen. Politiek is voor mij stelling nemen en onvrijheid niet voor lief nemen. Politiek is voor mij aanpakken, niet afwachten. Concreet en met de mensen. Een stem voor velen, maar daarbij de enkeling nooit vergeten.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen zijn mij dierbaar. Voor ons, voor onze kinderen, voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor een sterker en socialer Nederland. Daar strijd ik nu voor, en daar ga ik straks graag mee verder.

Vrijheid voor iedereen en discriminatie niet accepteren

Onze vrijheid is het waard om verdedigd te worden. Racisme en discriminatie gaan we tegen. Nieuwkomers die hier willen wonen, accepteren de Nederlandse waarden.

Lees meer
keklikyucel @keklikyucel

Hij staat nog gezelliger met sneeuw op de achtergrond….zeg ik toch maar even https://t.co/gFXR8PboI9

keklikyucel @keklikyucel

Klaar voor de dag. Ik geef straks een inleiding mbt thema en theatervoorstelling ‘God houdt niet van vrouwen’ bij het #Brechtfestival #Deventer #ettyhillesumcentrum #10Dec2017 #mensenrechten https://t.co/P32Oe1nYRG

keklikyucel @keklikyucel

Ela is 8 jaarrrrr geworden en wilde ‘vroeger’ piloot worden https://t.co/pFFEVQBAWi

Berichten