Samen vooruit

Over mij

"De verhalen die ik in mijn werk als sociaal werker tegen kwam hebben mij ervan overtuigd dat ik als volksvertegenwoordiger een bijdrage wil leveren aan wetgeving die mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen."

Mijn naam is Joyce Vermue. Sinds september 2015 ben ik lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid.

Tien jaar geleden ben ik gestart als maatschappelijk werker bij een regionale organisatie in Zeeuws-Vlaanderen. Hier heb ik mensen begeleid met uiteenlopende vragen en zorgen. Het ging om mensen met grote schulden; om mensen die niet meer wisten hoe ze voldoende inkomsten konden verwerven. Het ging de ene dag om het voorkomen van huiselijk geweld, de andere dag om het begeleiden van mensen met grote psychosociale problemen. Deze mensen, waar ik dagelijks mee in gesprek ging, ondervinden direct de gevolgen van wetgeving waartoe in de Kamer wordt besloten.

De verhalen die ik in mijn werk als sociaal werker tegen kwam hebben mij ervan overtuigd dat ik als volksvertegenwoordiger een bijdrage wil leveren aan wetgeving die mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Dat heb ik nu al een tijd kunnen doen maar dat werk wil ik de komende periode graag voortzetten.

Portefeuilles

Voortgezet Onderwijs, Kunst en Cultuur, Farmacie, Rijksuitgaven en staatsdeelnemingen

Sluit je aan

Blijf niet aan de zijlijn staan. Laten we samen een Nederland bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Ik doe mee

Sluit je aan!

Samen vooruit.

Word lid
joycevermue @joycevermue

Marco Eestermans is mijn held en was vandaag speciaal uitgenodigd voor het @PvdA congres Bekijk hier zijn vlog: https://t.co/p2Z8TSkAB6

joycevermue @joycevermue

Tolvrije Westerscheldetunnel wordt opgenomen in verkiezingsprogramma PvdA! https://t.co/QL7a5h6V4T

joycevermue @joycevermue

Het doorstroomrecht komt er! Lees hier mijn Blog > https://t.co/ulRBPza2Be

Gerelateerde berichten