Samen vooruit

Over mij

"‘Kamerlid Kerstens komt op voor gewone mensen’ schreef de NOS pas. En zo is het."

‘Kamerlid Kerstens komt op voor gewone mensen’ schreef de NOS pas. En zo is het. Het verschil maken voor mensen die het allemaal niet cadeau krijgen, die niet de hoogste opleiding of het hoogste inkomen hebben. Die hun best doen, maar af en toe ook een steuntje in de rug nodig hebben. Zich soms zorgen maken, en willen dat die zorgen serieus worden genomen. Dat is waar ik ’t voor doe. Nu (en hopelijk straks) in de Tweede Kamer, hiervoor bij de FNV.

En met resultaat: zaken waarover ik voordat ik naar Den Haag kwam een roepende in de woestijn was, staan er nu op de agenda. Worden vertaald in wetten en in acties. Een fatsoenlijkere arbeidsmarkt voorop. Waarop mensen niet worden gezien als kostenpost, maar als het grootste kapitaal van een bedrijf. Waarop mensen die elkaars collega zijn niet tegen elkaar worden uitgespeeld, maar samen werken aan de toekomst. Hun toekomst, en die van onze samenleving.

Kijk hier, op Twitter of op Facebook hoe ik daarvoor, en voor andere zaken, knok. Of nodig me gewoon een keer uit: j.kerstens@tweedekamer.nl.

Portefeuilles

Arbeidsmarkt, Participatiewet, pensioen en topinkomens

Sluit je aan

Blijf niet aan de zijlijn staan. Laten we samen een Nederland bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Ik doe mee

Word lid!

Samen vooruit.

Word lid
JohnKerstens @johnkerstens

Actie voor de medewerkers van Primark. Nu wachten of de uitnodiging van de directie ook ècht komt. #Arnhem #PvdA https://t.co/mFvCcPzMfS

JohnKerstens @johnkerstens

Rudolf heeft er kijk op. Vind ik dan hè. #bouw #FNV #PvdA #TK17 https://t.co/0WxIzKjvhZ

JohnKerstens @johnkerstens

‘Niet tégen Primark, maar vóór hun medewerkers. Die hebben recht op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden.’ #PvdA https://t.co/0CNcTZlxX4

Berichten