Ivonne Voigt
Samen vooruit
68Kandidaat Tweede Kamerlid

Ivonne Voigt

Samen vooruit

Over mij

"Ik wil me in de Tweede Kamer heel graag inzetten voor een beter milieu en een duurzame economie."

Hoe snel kan het gaan. Nog geen twee jaar geleden meldde ik me bij de lokale PvdA om mee te doen. Als student aan de HAN had ik al snel door dat ‘niet lullen, maar poetsen’ meer mijn ding is en ik stapte als commissielid in de raad van Venray. Vrijwel direct werd de door mij geïnitieerde motie GROEN unaniem aangenomen, wat betekent dat álles vanaf dat moment langs de meetlat duurzaamheid gelegd moet worden.

Dat succes smaakte naar meer en gaandeweg groeide het gevoel dat ook Den Haag geen vier jaar meer kan wachten. Nu sta ik vol trots op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ik wil me in de Tweede Kamer heel graag inzetten voor een beter milieu en een duurzame economie. Daarnaast let ik scherp op discriminatie en tot slot wil ik de verhalen van rechts doorprikken.

Ik ben trots op een PvdA die ongelijkheid wil aanpakken, mensen gelijke kansen wil geven en een einde wil maken aan de polarisatie die ons land dreigt te verscheuren.

IVoigt @ivoigt

😂 https://t.co/fngb2TFX0c

IVoigt @ivoigt

De meeste vergaderingen kunnen met gemak binnen de helft van de tijd. Heb een beetje respect voor elkaars tijd door het kort te houden en snel tot je punt te komen. https://t.co/JxqS0FUrzf

IVoigt @ivoigt

Godsamme, kijk nu pas wat er gebeurd is, maar man wat een bizarre, vreemde, idiote, unfassbare wedstrijd… 4-4 https://t.co/yRUI8jhBoW