Ivonne Voigt
Samen vooruit
68Kandidaat Tweede Kamerlid

Ivonne Voigt

Samen vooruit

Over mij

"Ik wil me in de Tweede Kamer heel graag inzetten voor een beter milieu en een duurzame economie."

Hoe snel kan het gaan. Nog geen twee jaar geleden meldde ik me bij de lokale PvdA om mee te doen. Als student aan de HAN had ik al snel door dat ‘niet lullen, maar poetsen’ meer mijn ding is en ik stapte als commissielid in de raad van Venray. Vrijwel direct werd de door mij geïnitieerde motie GROEN unaniem aangenomen, wat betekent dat álles vanaf dat moment langs de meetlat duurzaamheid gelegd moet worden.

Dat succes smaakte naar meer en gaandeweg groeide het gevoel dat ook Den Haag geen vier jaar meer kan wachten. Nu sta ik vol trots op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ik wil me in de Tweede Kamer heel graag inzetten voor een beter milieu en een duurzame economie. Daarnaast let ik scherp op discriminatie en tot slot wil ik de verhalen van rechts doorprikken.

Ik ben trots op een PvdA die ongelijkheid wil aanpakken, mensen gelijke kansen wil geven en een einde wil maken aan de polarisatie die ons land dreigt te verscheuren.

IVoigt @ivoigt

“Perhaps in a few hundred years, we will have established human colonies amid the stars, but right now we only have one planet, and we need to work together to protect it” https://t.co/wLuKdUcSnI

IVoigt @ivoigt

Mee eens dat de #luchtkwaliteit in #Venray beter moet? Stem dan @SPVenray @VENRAYLokaal of @PvdAVenray.
Vergeet de rest. https://t.co/OJV4AAcUYF

IVoigt @ivoigt

Godgloeiende. Dat verkiezingsdebat Venray is niet goed voor m’n bloeddruk. 💥
Je zou je er bijna weer mee gaan bemoeien. Bijna.