Iris Vrolijks
27Kandidaat Tweede Kamerlid

Iris Vrolijks

Over mij

Iris Vrolijks staat voor betaalbare woningen, vast werk en toegankelijk en goed onderwijs. Dat klinkt misschien ouderwets, maar het zijn dé problemen van jongeren op dit moment. Dat weet Iris als 22-jarige als geen ander. Voortdurend hoort ze over jongeren om haar heen die geen woning kunnen vinden, een hoge studieschuld hebben en alleen maar tijdelijke baantjes krijgen.

Iris woont in Maassluis, waar ze al drie jaar het jongste gemeenteraadslid is. Anderen beschrijven haar als leergierig, betrokken, open en toegankelijk. Iris zet zich in de raad in voor de onderwerpen duurzaamheid, onderwijs, jeugdzorg en jongeren. Zowel in als buiten de raad probeert Iris de positie van jongeren te verbeteren. Daarom is zij al jaren actief bij de Jonge Socialisten en in de Taskforce Verjonging in de PvdA. Afgelopen zomer behaalde Iris haar HBO-diploma Business Studies. Iris werkt voor het trainingsinstituut de Baak, waar zij in twee jaar van stagiair tot productmanager doorgroeide.

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
IVrolijks @ivrolijks

Uw mening over vluchtelingen en het nieuws!

Voor de pre-master sociologie doen we onderzoek naar het verband tussen nieuwsgebruik en opvattingen over vluchtelingen. We zijn op zoek naar zo veel mogelijk verschillende meningen, dus wees vooral eerlijk

Anoniem & duurt max 5 min⬇️

IVrolijks @ivrolijks

❤️ https://t.co/CbRWoch8KN

IVrolijks @ivrolijks

Ook de komende jaren is er nog veel te doen aan de positie van vrouwen! Ook in de gemeenteraad.

#InternationaleVrouwendag https://t.co/zw6ZE3b61h