Over mij

“In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen.”

De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan.

Ik sta voor een harde aanpak van belastingontwijking door multinationals, investeringen in nieuwe banen, goede sociale voorzieningen en minder ongelijkheid. Ik geloof in een vrije en tolerante samenleving, waar je zelf mag bepalen van wie je houdt en met wie je trouwt.

Als Groninger blijf ik strijden voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid van de Groningers in het aardbevingsgebied. De gaskraan moet verder dicht, mensen met schade moeten sneller geholpen worden en een vast deel van de gasbaten moet in het noorden worden geïnvesteerd.

In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen. Met partijgenoten, maatschappelijke organisaties en andere partijen. Voor een sterker en socialer Nederland.

Alle berichten van Henk Nijboer

Word lid van onze partij!

Samen maken we
onze idealen waar

Ja, tijd voor actie!

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
henknijboer @henknijboer

💪🏻💪🏻

‘Sportcomplex De Hardenberg is na ‘heel wat duw- en trekwerk’ gered https://t.co/AljfmWedFs #rtvnoord

henknijboer @henknijboer

Je zult maar als trouwe klant certificaten van Triodos hebben gekocht. Eerst kan je tijden niet bij je geld en vervolgens is je toevertrouwde geld 40 procent minder waard. Deze certificaten hadden nooit zo mogen worden verkocht.

https://t.co/7OgmbBJw2I #FD #Banken

henknijboer @henknijboer

Herstelfonds funderingsschade moet huiseigenaren helpen, willen D66 en PvdA: ‘We kunnen ze niet aan hun lot overlaten’ https://t.co/U2jcgtQ74v

Berichten