Over mij

“In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen.”

De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan.

Ik sta voor een harde aanpak van belastingontwijking door multinationals, investeringen in nieuwe banen, goede sociale voorzieningen en minder ongelijkheid. Ik geloof in een vrije en tolerante samenleving, waar je zelf mag bepalen van wie je houdt en met wie je trouwt.

Als Groninger blijf ik strijden voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid van de Groningers in het aardbevingsgebied. De gaskraan moet verder dicht, mensen met schade moeten sneller geholpen worden en een vast deel van de gasbaten moet in het noorden worden geïnvesteerd.

In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen. Met partijgenoten, maatschappelijke organisaties en andere partijen. Voor een sterker en socialer Nederland.

Alle berichten van Henk Nijboer

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid

Word vrijwilliger in een kandidatenteam!

Begeleid onze kandidaat-Kamerleden en ga voorop in hun campagne.

Doe mee
henknijboer @henknijboer

Vanavond voor de állerlaatste keer!

Als het golft, dan golft het goed.
Niet te stuiten, niet te sturen 🎶🎶

‘De Dijk neemt afscheid van Groningen na ‘een speurtocht van 41 jaar’. Acht redenen om deze band te missen’ https://t.co/MltaU2kSYf

henknijboer @henknijboer

Dat niet alleen. Toont noodzaak meer rijksregie. Niet alleen in keuzes ruimtelijke ordening, maar ook in bewaking van voldoende woningbouw, behoud natuur en investeren in onze publieke ruimte. https://t.co/vFBVUxQwjT

henknijboer @henknijboer

Was een mooie, inhoudelijke discussie gisteravond. Van harte aanbevolen: https://t.co/sbsdtyxGS5

Berichten