Over mij

"In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen."

De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan.

Ik sta voor een harde aanpak van belastingontwijking door multinationals, investeringen in nieuwe banen, goede sociale voorzieningen en minder ongelijkheid. Ik geloof in een vrije en tolerante samenleving, waar je zelf mag bepalen van wie je houdt en met wie je trouwt.

Als Groninger blijf ik strijden voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid van de Groningers in het aardbevingsgebied. De gaskraan moet verder dicht, mensen met schade moeten sneller geholpen worden en een vast deel van de gasbaten moet in het noorden worden geïnvesteerd.

In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen. Met partijgenoten, maatschappelijke organisaties en andere partijen. Voor een sterker en socialer Nederland.

Portefeuilles

Financiën Wonen, Ruimtelijke ordening, gaswinning

Alle berichten van Henk Nijboer

Laat je emailadres achter en blijf op de hoogte.

word lid

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
henknijboer @henknijboer

Wiebes heeft geen bezwaar tegen het delen van inspectierapporten – #rtvnoord https://t.co/OZNuzt7k6K

henknijboer @henknijboer

Financiële sector is nog lang niet gezond…
Hoekstra: misschien moeten we toch weer banken redden https://t.co/Ydd4Y7a9Zu

henknijboer @henknijboer

Nu indienen motie om dit voor elkaar te krijgen. Kamerbrede ondertekening duidt erop dat alle partijen vinden dat dit zo niet kan.

Kamerlid Nijboer gaat de strijd aan: ‘Ze boren gaten in je huis, maar inspectierapport krijg je niet’ https://t.co/5IeA3saHDy

Berichten