Over mij

"In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen."

De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan.

Ik sta voor een harde aanpak van belastingontwijking door multinationals, investeringen in nieuwe banen, goede sociale voorzieningen en minder ongelijkheid. Ik geloof in een vrije en tolerante samenleving, waar je zelf mag bepalen van wie je houdt en met wie je trouwt.

Als Groninger blijf ik strijden voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid van de Groningers in het aardbevingsgebied. De gaskraan moet verder dicht, mensen met schade moeten sneller geholpen worden en een vast deel van de gasbaten moet in het noorden worden geïnvesteerd.

In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen. Met partijgenoten, maatschappelijke organisaties en andere partijen. Voor een sterker en socialer Nederland.

Portefeuilles

Financiën Wonen, Ruimtelijke ordening, gaswinning

Alle berichten van Henk Nijboer

Laat je emailadres achter en blijf op de hoogte.

word lid

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
henknijboer @henknijboer

Klaar voor de start! Marathon Malaga! 👊🏻 https://t.co/WyOUDwWR4a

henknijboer @henknijboer

Geweldig, van harte gefeliciteerd! Mooi dat de boerderij in goede handen is. https://t.co/iXzn0vV2FE

henknijboer @henknijboer

Wat een schrijnende behandeling van deze familie Jansen. Ben er eerder zelf langsgeweest. Gevolg van de politieke keuze om gemaakte afspraken niet na te komen en mensen in de ellende achter te laten. Helaas zijn er nog veel meer van zulke voorbeelden.

https://t.co/Tj6llzzOKa

Berichten