Over mij

"In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen."

De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan.

Ik sta voor een harde aanpak van belastingontwijking door multinationals, investeringen in nieuwe banen, goede sociale voorzieningen en minder ongelijkheid. Ik geloof in een vrije en tolerante samenleving, waar je zelf mag bepalen van wie je houdt en met wie je trouwt.

Als Groninger blijf ik strijden voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid van de Groningers in het aardbevingsgebied. De gaskraan moet verder dicht, mensen met schade moeten sneller geholpen worden en een vast deel van de gasbaten moet in het noorden worden geïnvesteerd.

In gepolariseerde tijden wil ik verbinding en samenwerking zoeken op basis van onze progressieve idealen. Met partijgenoten, maatschappelijke organisaties en andere partijen. Voor een sterker en socialer Nederland.

Portefeuilles

Financiën Wonen, Ruimtelijke ordening, gaswinning

Alle berichten van Henk Nijboer

Laat je emailadres achter en blijf op de hoogte.

word lid

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
henknijboer @henknijboer

‘Gedeputeerde Staten, hou op met bekvechten in het belang van inwoners in het bevingsgebied’ https://t.co/qOwFAmYjzy‘Gedeputeerde-Staten-hou-op-met-bekvechten-in-het-belang-van-inwoners-in-het-bevingsgebied’-23954136.html?utm_medium=article_sharing&utm_source=twitter

henknijboer @henknijboer

Van Dekken PvdA-lijsttrekker Provinciale Staten: ‘Eensgezindheid cruciaal’ – #rtvnoord https://t.co/kB6FHYmtCc

henknijboer @henknijboer

Vanmiddag bij @SpijkersBNNVARA
Henk Nijboer en Eric Smit over ING topman Ralph Hamers – https://t.co/x0E3y7oGBG – via @NPORadio2

Berichten