Over mij

Dat ik politiek actief zou worden, stond niet in de sterren geschreven. Maatschappelijk betrokken was ik altijd al, maar die betrokkenheid kreeg pas een politieke invulling toen na 2002 het debat steeds harder en ongenuanceerder werd.

Toen vond ik dat ik mij moest uitspreken en ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen moest steken. Eerst als raadslid, later als wethouder en nu als vrijwilliger in het bestuur. De Partij van de Arbeid is mijn partij, omdat het de enige partij is die die sinds haar oprichting consequent de verbinding zoekt tussen alle mensen; mannen en vrouwen, rijk en arm, met veel of weinig diploma’s. Tussen werkenden en niet-werkenden, zzp’ers, werkgevers en werknemers. Maar ook tussen gelovigen en niet-gelovigen, wat in deze tijd erg belangrijk is.

Bij de PvdA laten wij geen wig drijven tussen mensen op grond van culturele identiteit, levensstijl of geboorteplaats. Die verschillen overbruggen wij, in Nederland en daarbuiten. Dat is niet makkelijk, maar het is wel de enige manier. Bij de PvdA doen we het samen.

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
HeleneOppatja @heleneoppatja

Onderweg #PvdACongres https://t.co/N8LnujZp6J https://t.co/73fg74jxd0

HeleneOppatja @heleneoppatja

Nieuwjaarsreceptie ⁦@GemeenteWas⁩ @JFKoen⁩ “Wassenaar krijgt weer een vaste burgemeester. Geef hem of haar de ruimte. Het gemeentebestuur zal in 2019 haar potentieel als zelfstandige topgemeente in de regio waar moeten maken” https://t.co/493CO3MgfE

HeleneOppatja @heleneoppatja

The hip Asian feel, right around the corner #bubbletea #spicyrice https://t.co/aH0hTpWawL

Berichten