Over mij

Dat ik politiek actief zou worden, stond niet in de sterren geschreven. Maatschappelijk betrokken was ik altijd al, maar die betrokkenheid kreeg pas een politieke invulling toen na 2002 het debat steeds harder en ongenuanceerder werd.

Toen vond ik dat ik mij moest uitspreken en ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen moest steken. Eerst als raadslid, later als wethouder en nu als vrijwilliger in het bestuur. De Partij van de Arbeid is mijn partij, omdat het de enige partij is die die sinds haar oprichting consequent de verbinding zoekt tussen alle mensen; mannen en vrouwen, rijk en arm, met veel of weinig diploma’s. Tussen werkenden en niet-werkenden, zzp’ers, werkgevers en werknemers. Maar ook tussen gelovigen en niet-gelovigen, wat in deze tijd erg belangrijk is.

Bij de PvdA laten wij geen wig drijven tussen mensen op grond van culturele identiteit, levensstijl of geboorteplaats. Die verschillen overbruggen wij, in Nederland en daarbuiten. Dat is niet makkelijk, maar het is wel de enige manier. Bij de PvdA doen we het samen.

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
HeleneOppatja @heleneoppatja

Waarheid als een koe in Denemarken, goed brood smaakt gewoon het best. https://t.co/Hsi6Qa4tqT

HeleneOppatja @heleneoppatja

Augustus is Indische Zomermaand in Den Haag. Zonder soesa kennismaken met de Indische cultuur en geschiedenis. Info en reserveren:
https://t.co/cWokckcICz https://t.co/GiRLxKfWzn

HeleneOppatja @heleneoppatja

Applaus en cadeaus voor ⁦@JFKoen⁩ bij zijn afscheid van de raad van ⁦@Gem_Wassenaar⁩. Vanavond de laatste reguliere maar donderdag nog 1 bijzondere raadsvergadering te gaan. https://t.co/aZDNOzOQSN

Berichten