Over mij

Dat ik politiek actief zou worden, stond niet in de sterren geschreven. Maatschappelijk betrokken was ik altijd al, maar die betrokkenheid kreeg pas een politieke invulling toen na 2002 het debat steeds harder en ongenuanceerder werd.

Toen vond ik dat ik mij moest uitspreken en ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen moest steken. Eerst als raadslid, later als wethouder en nu als vrijwilliger in het bestuur. De Partij van de Arbeid is mijn partij, omdat het de enige partij is die die sinds haar oprichting consequent de verbinding zoekt tussen alle mensen; mannen en vrouwen, rijk en arm, met veel of weinig diploma’s. Tussen werkenden en niet-werkenden, zzp’ers, werkgevers en werknemers. Maar ook tussen gelovigen en niet-gelovigen, wat in deze tijd erg belangrijk is.

Bij de PvdA laten wij geen wig drijven tussen mensen op grond van culturele identiteit, levensstijl of geboorteplaats. Die verschillen overbruggen wij, in Nederland en daarbuiten. Dat is niet makkelijk, maar het is wel de enige manier. Bij de PvdA doen we het samen.

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
HeleneOppatja @heleneoppatja

Sunday #home https://t.co/K7FCSpuuW0

HeleneOppatja @heleneoppatja

Wie kan dit advies vd Zwitserse min van gezondheid #factchecken? l’ibuprofène peut aggraver l’infection. La prise d’anti-inflammatoires” qui “pourrait être un facteur d’aggravation de l’infection. En cas de fièvre, le paracétamol est à privilégier #COVID2019NL

HeleneOppatja @heleneoppatja

Amplify the voices of 10 women and keep it going @NellekeVedelaar @wilvannu @fleurimming @MarjaWagenaar @RoosBatelaan @SuzanneRastovac @AOC @MarijnCornelis @caroliendeheer @CarineBloemhoff https://t.co/OXiXvpj256