Over mij

Ik ben opgegroeid in een arm maar warm nest. Mijn moeder heeft het niet altijd gemakkelijk gehad in haar leven.  De lagere school kon ze niet afmaken, ze moest werken op het land. Het dubbeltje voor de zangles was er niet bij haar thuis. Toen ik één was overleed mijn vader en moest mijn moeder het alleen rooien met vier kinderen. Er was de wil om vooruit te komen. Er was de trots om geen gebruik te maken van de bedeling. Waar mijn moeder door pech werd teruggeslagen naar de armoe wilde zij dat haar kinderen de kansen kregen die zij vroeger heeft moeten missen. En we hebben meegedaan. Met voetbal maakte ik vrienden, met judo beteugelde ik mijn boosheid en boeken verslond ik.

De kans die ik heb gekregen gun ik iedereen. Dat is mijn inzet altijd geweest en dat zal mijn inzet altijd blijven.

Ik zet me elke dag weer in voor een samenleving waar iedereen die mee wil doen, mee kan doen. Waarin iedereen de kans krijgt om een goed leven op te bouwen. Een samenleving waarin we samen vooruit komen. En dat zie ik als mijn opdracht als voorzitter van de Partij van de Arbeid.

Alle berichten van Hans Spekman
hansspekman @hansspekman

Gefeliciteerd. Met jouw heeft de stad een bevlogen en betrokken lijsttrekker. Begaan ook met de mensen voor wie het niet vanzelf gaat. https://t.co/b1nvZKJGbU

hansspekman @hansspekman

super!!! https://t.co/uLjN2T6XUI

hansspekman @hansspekman

Dank je “@rococo1755: @PegidaNederland @hansspekman Hans Spekman zou geexecuteerd moeten worden en anoniem begraven voor het verraad”