Over mij

Ik ben opgegroeid in een arm maar warm nest. Mijn moeder heeft het niet altijd gemakkelijk gehad in haar leven.  De lagere school kon ze niet afmaken, ze moest werken op het land. Het dubbeltje voor de zangles was er niet bij haar thuis. Toen ik één was overleed mijn vader en moest mijn moeder het alleen rooien met vier kinderen. Er was de wil om vooruit te komen. Er was de trots om geen gebruik te maken van de bedeling. Waar mijn moeder door pech werd teruggeslagen naar de armoe wilde zij dat haar kinderen de kansen kregen die zij vroeger heeft moeten missen. En we hebben meegedaan. Met voetbal maakte ik vrienden, met judo beteugelde ik mijn boosheid en boeken verslond ik.

De kans die ik heb gekregen gun ik iedereen. Dat is mijn inzet altijd geweest en dat zal mijn inzet altijd blijven.

Ik zet me elke dag weer in voor een samenleving waar iedereen die mee wil doen, mee kan doen. Waarin iedereen de kans krijgt om een goed leven op te bouwen. Een samenleving waarin we samen vooruit komen.

Per 1 februari 2018 ben ik directeur van het Jeugdeducatiefonds.

Alle berichten van Hans Spekman
hansspekman @hansspekman

Niets leuker dan een wedstrijd waar supporters zijn van beide ploegen. Toch ga ik als fcutrecht fan genieten van #ajautr en hopen op een herhaling van 2 seizoenen terug . https://t.co/QdBIkgcI5x

hansspekman @hansspekman

Hoe het lerarentekort huishoudt op de scholen waar we mee samenwerken.
Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van álle kinderen.
https://t.co/iTnNQ16q6T

hansspekman @hansspekman

Dit snap ik wel. Er is een deal gesloten, maar geen probleem opgelost. https://t.co/7DtoihKCHK

Berichten