Giselle Schellekens
Samen vooruit
28Kandidaat Tweede Kamerlid

Giselle Schellekens

Samen vooruit

Over mij

"Ik wil onze waarden weer laten zien in daden. En onze ambities uitleggen in begrijpelijke taal."

Soms is het een uitdaging om hoopvol te zijn over onze politieke toekomst. Het structureel doen en vervolgens verbreken van politieke beloften heeft ons kwetsbaar gemaakt. Terwijl we juist nu sterk moeten zijn om een toekomst met Premier Wilders te voorkomen.

Ik geloof dat de sociaaldemocratie nog steeds het antwoord is, voor de huidige vervreemding binnen onze maatschappij. Maar dan moeten we wel eerlijk durven zijn over wat we wel en niet kunnen betekenen voor de kiezer.

Daarom stel ik mij kandidaat voor de PvdA. Ik wil onze waarden weer laten zien in daden. En onze ambities uitleggen in begrijpelijke taal.

Juist nu is het onze taak om het wij-zij denken te bestrijden met waar we altijd al voor stonden: samen is het leuker. Het besef dat we nu meer nodig zijn dan ooit stemt mij hoopvol en ik zal me inzetten met alles dat ik heb: dapper, liefdevol en strijdbaar.

gisellekens @gisellekens

4 jaar geleden studeerde ik aan de @Radboud_Uni èn werd ik gemeenteraadslid.
Hoe combineer je zulks?
Nou, hier vertellen @RobJetten en ik over in @VoxNieuws: https://t.co/BcOJMyL9Py

gisellekens @gisellekens

Deze vrouw 🔥 https://t.co/qa7VIjwXow

gisellekens @gisellekens

In Hebron, Palestina, krijgen jonge ambitieuze vrouwen training in ondernemerschap van @SPARKorg. #igniteambition #SDG4 https://t.co/Mi2OUF3qmV

Berichten