Cindy Vorselman-Derksen
Samen vooruit
42Kandidaat Tweede Kamerlid

Cindy Vorselman-Derksen

Samen vooruit

Over mij

"Als Tweede Kamerlid voor de PvdA wil ik mij inzetten voor goed, veilig en gezond werk, het aanpakken van slechte werkomstandigheden, het verlagen van werkstress, scholing/bijblijven in het werk en zo zorgen voor het behoud van werk en inkomen."

Opgegroeid in een vakbondsgezin, en met een vader die twee jaar werkloos is geweest leerde ik al vroeg het belang van stabiel werk en een stabiel inkomen.

Vanuit mijn werk als bedrijfsarts zie ik wat het doet met mensen wanneer ze niet kunnen werken. Ze raken hun plezier kwijt, hun bron van inkomen en toekomst.

Als Tweede Kamerlid voor de PvdA wil ik mij inzetten voor goed, veilig en gezond werk, het aanpakken van slechte werkomstandigheden, het verlagen van werkstress, scholing/bijblijven in het werk en zo zorgen voor het behoud van werk en inkomen.

Als Drents Kamerlid ga ik mij inzetten voor behoud en groei van werkgelegenheid in Drenthe, door in te zetten op diversiteit in bedrijven. Drenthe is en blijft een mooie provincie om te wonen, maar moet dit ook zijn en blijven om te werken. Dit zorgt ervoor dat jonge mensen in Drenthe blijven, dat de provincie leefbaar blijft, dat voorzieningen in stand kunnen blijven, en dat Drenthe de mooiste provincie van Nederland blijft.

cindyvorselman @cindyvorselman

Voor bedrijven in Assen en overal die hun bedrijf toegankelijker willen maken. Het is vaak niet zo moeilijk! https://t.co/dbONAcP6RI

cindyvorselman @cindyvorselman

Aanwezig bij avond over 7 GR-en, gemeenschappelijke regelingen in raadszaal Assen voor Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo. Altijd goed om bijgepraat te worden, gaat om veel geld en voor (kwetsbare) inwoners.

cindyvorselman @cindyvorselman

Helaas niet aanwezig bij afscheid @AlbertSmit51 als wethouder van Assen. @PvdAAssen dankt hem voor deze trouwe dienst voor #Assen, de #Assenaren en #pvdaassen. Gelukkig gaat hij gewoon door in onze fractie! šŸŒ¹šŸŒ¹šŸŒ¹