Cindy Vorselman-Derksen
Samen vooruit
42Kandidaat Tweede Kamerlid

Cindy Vorselman-Derksen

Samen vooruit

Over mij

"Als Tweede Kamerlid voor de PvdA wil ik mij inzetten voor goed, veilig en gezond werk, het aanpakken van slechte werkomstandigheden, het verlagen van werkstress, scholing/bijblijven in het werk en zo zorgen voor het behoud van werk en inkomen."

Opgegroeid in een vakbondsgezin, en met een vader die twee jaar werkloos is geweest leerde ik al vroeg het belang van stabiel werk en een stabiel inkomen.

Vanuit mijn werk als bedrijfsarts zie ik wat het doet met mensen wanneer ze niet kunnen werken. Ze raken hun plezier kwijt, hun bron van inkomen en toekomst.

Als Tweede Kamerlid voor de PvdA wil ik mij inzetten voor goed, veilig en gezond werk, het aanpakken van slechte werkomstandigheden, het verlagen van werkstress, scholing/bijblijven in het werk en zo zorgen voor het behoud van werk en inkomen.

Als Drents Kamerlid ga ik mij inzetten voor behoud en groei van werkgelegenheid in Drenthe, door in te zetten op diversiteit in bedrijven. Drenthe is en blijft een mooie provincie om te wonen, maar moet dit ook zijn en blijven om te werken. Dit zorgt ervoor dat jonge mensen in Drenthe blijven, dat de provincie leefbaar blijft, dat voorzieningen in stand kunnen blijven, en dat Drenthe de mooiste provincie van Nederland blijft.

cindyvorselman @cindyvorselman

Mooie oproep van #nncz directeur Roeli Mossel: denk ook aan anderen die graag de straat op willen. https://t.co/dsVPNy03nu

cindyvorselman @cindyvorselman

Collega die hard vecht voor het recht op gezond opgroeien en gezond oud worden en tegen de macht en gedragingen van de tabaksindustrie!
#nederlandrookvrij #rookvrijegeneratie https://t.co/wneMysDQSw

cindyvorselman @cindyvorselman

Mijn bijdrage al geleverd, voor LHBTIrechten, voor opkomen voor minderheden, voor vrijheid, voor goede justitie en rechtssystemen. #heelhollandschrijft https://t.co/G0bpHYKgX7