Over mij

De PvdA is voor mij de partij die ervoor staat dat rechten van mensen gelijk zijn, ongeacht hun seksuele geaardheid of achtergrond. Met al onze verschillen is het nodig om voor gelijkheid in diversiteit te strijden. Mensen maken het verschil en de PvdA helpt mensen zichzelf te helpen. Daarnaast hecht ik veel belang aan een toekomst voor onze jongeren. Werk is hierbij onmisbaar! In onze samenleving kunnen we, eerlijk en open, resultaten boeken met respect voor regels en eigen identiteit. Daar wil ik mij blijvend voor blijven inzetten, zowel binnen als buiten de Tweede Kamer.

Van maart 2010 tot september 2012 was ik raadslid in Lansingerland, sinds september 2012 ben ik lid van de PvdA fractie in de Tweede Kamer. Mijn uitgebreide portefeuille omvat: ICT bij de overheid, Overheidsdienstverlening, TeleCommunicatie, Privacy en Auteursrecht. Daarnaast ben ik bestuurslid in het PvdA Roze Netwerk, de werkgroep informatiesamenleving en lid van de Benelux Interparlementaire Essemblee.

 

Alle berichten van Astrid Oosenbrug
AstridOosenbrug @astridoosenbrug

‘Tot voor kort telde in Rotterdam een koopwoning tot een prijs van 140.000 euro als betaalbaar voor lagere inkomens. Onlangs verhoogde Kurvers die grens naar 220.000 euro.’
https://t.co/zUWvzZPIer via @trouw

AstridOosenbrug @astridoosenbrug

Eindelijk goed bereik 😁#groetenuitParijs https://t.co/FXfolt7Baa

AstridOosenbrug @astridoosenbrug

Radiohead – Street Spirit (Fade Out) https://t.co/3pc8Q7sDDY via @YouTube #liedjevoorhetslapengaan
‘This machine will, will not communicate
These thoughts and the strain I am under
Be a world child, form a circle
Before we all go under
And fade out again and fade out again’

Berichten