Over mij

De PvdA is voor mij de partij die ervoor staat dat rechten van mensen gelijk zijn, ongeacht hun seksuele geaardheid of achtergrond. Met al onze verschillen is het nodig om voor gelijkheid in diversiteit te strijden. Mensen maken het verschil en de PvdA helpt mensen zichzelf te helpen. Daarnaast hecht ik veel belang aan een toekomst voor onze jongeren. Werk is hierbij onmisbaar! In onze samenleving kunnen we, eerlijk en open, resultaten boeken met respect voor regels en eigen identiteit. Daar wil ik mij blijvend voor blijven inzetten, zowel binnen als buiten de Tweede Kamer.

Van maart 2010 tot september 2012 was ik raadslid in Lansingerland, sinds september 2012 ben ik lid van de PvdA fractie in de Tweede Kamer. Mijn uitgebreide portefeuille omvat: ICT bij de overheid, Overheidsdienstverlening, TeleCommunicatie, Privacy en Auteursrecht. Daarnaast ben ik bestuurslid in het PvdA Roze Netwerk, de werkgroep informatiesamenleving en lid van de Benelux Interparlementaire Essemblee.

 

AstridOosenbrug @astridoosenbrug

‘Overal zeiden ze: Freedom Internet is een goed idee’ https://t.co/d4Y7bfZXJL via @trouw 🖤💛

AstridOosenbrug @astridoosenbrug

Ready… set…. go… @DIVDnl https://t.co/TF7wwzIgNj

AstridOosenbrug @astridoosenbrug

Na kleine reünie @HotelHacker nu vergaderen met bestuur, onderzoekers en vrijwilligers @DIVDnl straks weer verder socializen en workshops volgen/geven 🤓 https://t.co/iWq6mkI2lr

Berichten