Annemieke Wissink-Berkers

Annemieke Wissink-Berkers

Over mij

De PvdA zet zich in voor een samenleving waarin ik wil leven. Een samenleving waarin we naar elkaar omkijken, eerlijk delen en gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor een perspectiefvolle toekomst voor iedereen. Ik geloof dat we in zo’n maatschappij gelukkiger, gelijkwaardiger en gezonder zijn. Daarom ben ik sociaaldemocraat in hart en nieren en actief binnen de Partij van de Arbeid.

Ik ben Annemieke Wissink (1981) geboren en getogen in Deurne, Brabant. Samen met Patrick en onze drie dochters woon ik op het mooie Overijsselse platteland. Eerder was ik actief in de gemeenteraad van Hof van Twente. Sinds 2015 ben ik lid van de Statenfractie van de PvdA Overijssel. Hier zet ik me met name in voor een vitaal platteland, waardevolle natuur en een mooi landschap. In februari 2016 ben ik gekozen in het partijbestuur van de PvdA.

Waarom heb ik me gekandideerd voor het bestuur? Ik wil de afdelingen centraal stellen in onze partij. Dat zijn de mensen zijn die voor ons de straat op gaan en in de gemeenteraden voor onze waarden strijden. In de afdelingen in alle provincies vind je mensen die dichtbij onze leden en midden in de maatschappij staan, het is de ‘werkvloer’ van onze partij. Ik wil dat het partijbureau de lokale afdelingen door heel het land vol gaat steunen. We moeten het samen doen!

Mijn favoriete quote? “Het leven is veel mooier met een glimlach op je gezicht, hoop in je hart en vertrouwen in jezelf” (vrij naar M. Verhees).

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.

Doe mee en word nu lid!

Word lid
AnnemiekeWB @annemiekewb

😳 https://t.co/4sRbmO3Yh7

AnnemiekeWB @annemiekewb

Gras https://t.co/2bNCNgVRBG

AnnemiekeWB @annemiekewb

Prima verf daar niet van, maar is dit extreme onzekerheid of paranoia? https://t.co/WxqrE1p4qV