Over mij

In mijn politieke werk verleg ik stenen, zodat de rivier steeds meer in de richting stroomt van  mensen die het water het meest nodig hebben. Zodat je nu recht op casemanagement hebt als bij jou de diagnose Alzheimer wordt gesteld. Of dat je naar de wijkverpleegkundige kunt zonder je eigen risico aan te hoeven spreken. Zodat ook de baby in de achterstandswijk gezond wordt geboren en gezond start. Dat mensen met een lage opleiding en een laag inkomen 8 jaar eerder overlijden en 17 jaar korter in goede gezondheid leven, vind ik zó onrechtvaardig, dat ik me voortdurend laat inspireren door plannen die dit onrecht tegen gaan. Voordat ik in de Kamer kwam, werkte ik met kinderen en gezinnen die het slecht hadden getroffen in het leven. Voor wie er weinig positieve vanzelfsprekendheden waren. Door mijn politieke werk is die drive versterkt, want ook buiten Nederland verwacht men onze solidariteit.

 

Portefeuilles

Eerstelijnszorg, Preventie en Medisch-ethische kwesties

Alle berichten van Agnes Wolbert
spreker aanvragen

PvdA politicus uitnodigen?

Onze politici komen graag langs. Voor een goede afhandeling is het van belang dat we de aanvraag minimaal drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ontvangen hebben.

Spreker aanvragen
agneswolbert @agneswolbert

Ik kan het niet laten…. https://t.co/8ls1C9Z4Aa

agneswolbert @agneswolbert

Raymond Wanders verdedigt op @PvdA congres Noordelijk amendement Kinderpardon. Met succes: 93.83% voor! https://t.co/rrImSpNgdN

agneswolbert @agneswolbert

Motie Smaling / Vos over bezinningsperiode windmolens Veenkoloniën aangenomen. Met steun van VVD en PVV tegen.