PvdA debatteert

Leer beter spreken, argumenteren en luisteren!

PvdA debatteert!

Denk je weleens, als je naar goede sprekers kijkt: ik zou willen dat ik dit ook zou kunnen? Geniet je van de debatstijl van Attje Kuiken of Habtamu de Hoop en zou je dit eigenlijk zelf ook wel onder de knie willen krijgen? Zijn er momenten dat je heel goed weet waarom je PvdA stemt en waarom onze standpunten er toe doen, maar zou je anderen daar nóg beter van willen overtuigen? Zou je dolgraag namens de sociaaldemocratie in debat gaan, maar mis je op dit moment de vaardigheden, of misschien wel het zelfvertrouwen, om dit te doen?

Doe dan mee met de trainingenreeks van PvdA Debatteert!

 

Wat ga je doen?

In vijf sessies leer je, samen met andere enthousiaste PvdA’ers, onder leiding van ervaren debattrainers de fijne kneepjes van het vak. Word beter in het verkondigen van jouw boodschap, leer je eigen stijl te vinden en leer anderen te overtuigen, of dit nu is in je afdeling, bij een congres of als politicus (in spé)!

Je leert theorie en je krijgt direct de kans om dat wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen met de andere deelnemers aan de hand van uitdagende stellingen. Je krijgt bij elke training concrete tips om je verhaal (zowel op het vlak van presenteren, argumenteren als analyseren) nóg sterker te maken. Wij sluiten de reeks af met een debattoernooitje met een deskundige jury, waarin jij kunt vlammen met je nieuwe skills! De trainingen staan onder leiding van voormalig Nederlands Kampioenen debatteren en doorgewinterde partijleden die ernaar uitkijken om hun ervaring met je te delen.

Deelnemers informatie

In mei 2023 start de nieuwe reeks trainingen en begin juli vindt het toernooi plaats. De inschrijving is reeds gesloten. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de inschrijvingen van een nieuwe editie.

Wil je op de interesse lijst? Dan kan je een e-mail sturen met je gegevens naar [email protected]

Delen: