De PvdAcademy

Hét opleidingsprogramma voor jongeren in de PvdA

De PvdAcademy

Jonge PvdA'ers met idealen gezocht!

De PvdAcademy is hét programma voor jonge leden die elkaar willen ontmoeten en nieuwe (politieke) skills willen leren. Ben jij tussen de 21 en 35 jaar oud, toegewijd en wil jij je verder ontwikkelen? Dan is de PvdAcademy iets voor jou.

De aanmeldingen voor de PvdAcademy editie 2024 gaan eind oktober open! Wil je een seintje als het aanmeldformulier beschikbaar komt, of wil je bij de (online) informatie avond zijn op 28 oktober? Stuur een mail naar [email protected]

 

Over de PvdAcademy

In de PvdAcademy werken enthousiaste, jonge sociaaldemocraten samen aan een inhoudelijk programma. Het programma ambieert talentontwikkeling in de breedste zin van het woord: van het opdoen van nieuwe (sociale) vaardigheden tot inhoudelijke politieke kennis. De kern is dat de deelnemers zelf bepalen wat ze willen ontwikkelen, het is jullie traject! De Academy duurt twee jaar. Ieder jaar stromen er 20 nieuwe deelnemers in. In negen sessies en een lang weekend per jaar dompel je jezelf onder in een groot scala aan onderwerpen. Afgelopen jaar spraken de deelnemers o.a. met communicatie-expert Julia Wouters over politieke communicatie, met Europarlementariër Lara Wolters over haar politieke carrière en met filosoof en journalist Doortje Smithuijsen over digitalisering. Heb jij al een idee voor een fantastische en leerzame dag? Stuur je idee mee met je aanmelding!

Belangrijk om te benadrukken: opleidingsniveau doet er niet toe.

Waar staan we voor?

Deelname informatie

De PvdAcademy biedt jou veel kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, waarvoor we geen financiële bijdrage vragen. We vinden het belangrijk om in jong talent te investeren. In ruil daarvoor vragen we wel een aantal zaken van deelnemers.

Delen: