Stem op de ideeën voor ons verkiezingsprogramma

Stem op de ideeën voor ons verkiezingsprogramma

Door Diederik Samsom op 24 mei 2012 Delen  

Op basis van onze keuzes voor de toekomst van Nederland werken wij aan het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september. Om onze plannen aan te vullen, te verbeteren en aan te scherpen, hebben we onze leden en andere belangstellenden gevraagd hun eigen ideeën met ons te delen. Nu is het tijd om daar samen de beste uit te halen. In de afgelopen weken hebben mensen ruim duizend extra ideeën aangedragen voor ons verkiezingsprogramma. Op doemetmeediederik.nl staan vijftig ideeën waarop je tot en met donderdag 24 mei, 23.30 uur, kunt stemmen.

De helft daarvan zijn de 25 ideeën die de afgelopen weken al de meeste stemmen hebben gekregen, de andere helft hebben wij uitgekozen.

Conferentie
De tien winnende ideeën staan zaterdag 26 mei centraal op de Conferentie over de toekomst van Nederland. Op deze voor iedereen toegankelijke conferentie lichten de winnaars hun idee toe en werken de aanwezigen onder leiding van de schrijvers van het programma, Tweede Kamerleden en met mij aan de voorstellen voor het verkiezingsprogramma. Aan het eind van de middag zal ik aangeven welke ideeën een plek krijgen in het programma.

Ik doe veel ideeën over de toekomst van ons land op aan de deur, op straat en in de zalen waar ik spreek. Maar ook op Twitter en op Facebook. Die kracht van de sociale media wil ik inzetten om onze plannen voor de toekomst van Nederland aan te vullen, te verbeteren en aan te scherpen. Stem vandaag nog en help ons de top-10 te bepalen.

Bekijk de vijftig ideeën en stem >

Delen: