Stem op de beste ideeën voor Europa

Stem op de beste ideeën voor Europa

Door Diederik Samsom op 30 mei 2013 Delen  

De Partij van de Arbeid is op zoek naar de beste ideeën voor de toekomst van Europa. In de afgelopen weken hebben honderden mensen via de website watwiljijmeteuropa.nl hun ideeën aangedragen voor het programma voor de verkiezingen van het Europees Parlement in 2014. Nu is het tijd om daar samen de beste uit te halen. Vanaf vandaag kun je daarom stemmen op de ideeën die jij het beste vindt.

Stem vandaag nog en help ons de top-10 te bepalen. Het is mogelijk om op meerdere ideeën je stem uit te brengen. De ideeën zijn te vinden op watwiljijmeteuropa.nl. Daar kun je ook stemmen. Stemmen kan tot en met 2 juni. Dus doe mee, denk mee, en schroom vooral niet om mensen te mobiliseren op jouw idee te stemmen!

Alle online ingediende ideeën staan centraal op het PvdA Europa-festival op zaterdag 8 juni in Utrecht. Op dit festival lichten de 10 winnaars hun ideeën toe en werken de aanwezigen onder leiding van de leden van de verkiezingsprogrammacommissie en Kamerleden verder aan voorstellen voor het verkiezingsprogramma. Ik zal aan het eind van de dag aangeven welke ideeën een plek krijgen in het concept-verkiezingsprogramma. De winnaars winnen een etentje met mij om door te praten over hun ideeën voor de toekomst van Europa.

Kom me ook jouw idee vertellen en discussieer mee over de beste ideeën die we kunnen gebruiken voor ons verkiezingsprogramma.

Meer informatie en aanmelden PvdA Europa-festival >