PvdA’ers naar Gouda

PvdA’ers naar Gouda

Door Attje Kuiken op 5 november 2010 Delen  

Mijn collega Ahmed Marcouch en ik bezoeken vanmiddag de wijk Oosterwei in Gouda. Aanleiding zijn de berichten dat het opnieuw mis is in deze Goudse wijk. Wij gaan samen met Mohammed Mohandis, gemeenteraadslid in Gouda en oud-voorzitter van de Jonge Socialisten, de wijk in. Onze partij is tot in de haarvaten van de wijk met de problematiek bezig. Volgens Mohammed is er geen andere partij die dat zo intensief doet. Hij heeft vorige week al vragen gesteld aan het college en geeft keer op keer in heldere taal aan dat de PvdA in Gouda deze groep jongeren keihard wil aanpakken. Daarom gaan Ahmed, Mohammed en ik met de bewoners praten en met de jongeren die de problemen in deze wijk blijven veroorzaken. Over twee weken zal ook Job Cohen Gouda bezoeken.

Update. In het AD van maandag 8-11 worden Mohammed en Ahmed uitgebreid geciteerd naar aanleiding van ons bezoek aan Gouda. Klik hier voor het artikel.

Delen:

Een verbonden samenleving

Eerlijke spelregels zijn nodig. Zodat grote bedrijven netjes belasting betalen, net als de bakker op de hoek. Zodat we uitbuiting van werknemers aanpakken. En zodat we minder schreeuwen en beter naar elkaar luisteren.

Lees ons verkiezingsprogramma