PvdA op onderwijstour

PvdA op onderwijstour

Door Tanja Jadnanansing op 1 oktober 2012 Delen  

In de eerste week van oktober vindt de Nationale Onderwijsweek plaats. Voor de onderwijswoordvoerders van de Partij van de Arbeid een mooi moment om zichzelf voor te stellen. Tijdens de onderwijsweek gaan wij in gesprek met de mensen waar het om gaat: docenten, leerlingen, studenten en besturen. En dat blijft niet alleen bij deze week.

Voor de campagne zijn wij gestart met de onderwijstour. Hier gaan we ook na de campagne mee door. Onderwijs blijft en is cruciaal voor de kansen van kinderen, om de dromen en doelen van jongeren te helpen bereiken en draagt bij aan een sterke en sociale samenleving. Het gaat om gelijke kansen om eigen talenten maximaal te ontwikkelen.

De PvdA gelooft dat wij ons werk alleen maar goed kunnen doen als wij continu in gesprek zijn met diegenen die het onderwijs vormgeven. Zo zal ik maandag beginnen bij het Mondriaancollege in Den Haag met het actualiteitengesprek. Elke MBO-school kan mij uitnodigen om ook bij hen op school in gesprek te gaan met jongeren.

Loes Ypma gaat in gesprek met ouders en kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte in het onderwijs. Mohammed Mohandis bezoekt op woensdag 3 oktober Breda voor het nationale onderwijsdebat op initiatief van de VO- en PO-Raad over burgerschap. Daarnaast bezoekt hij diverse scholen in Gouda en geeft hij een gastcollege op de Hogeschool Utrecht.

Wij komen ook graag bij jouw onderwijsinstelling langs. Nodig woordvoerder uit >