Praat mee over de resolutie Melkert

Praat mee over de resolutie Melkert

Praat mee over de resolutie Melkert

Door Hans Spekman op 20 november 2014 Delen  

Op het congres van februari 2014 presenteerde Ad Melkert het rapport ‘De bakens verzetten’ met aanbevelingen voor een robuuste economie een solidaire samenleving als uitgangspunt. Mensen – het sociaal kapitaal – staan daarin centraal, boven het belang van het financieel kapitaal. Deze aanbevelingen zijn verwerkt in een resolutie (vanaf blz. 9) die zal worden besproken op het congres in januari 2015.

Over deze resolutie willen de leden van de resolutiecommissie en van de Tweede Kamerfractie graag met onze leden in gesprek. We hebben debatten georganiseerd in Den Haag, Drachten, Venlo en Arnhem.

Via onderstaande links kun je je aanmelden voor een van de vier debatten:

Organiseer zelf een debat
Mocht je niet in staat zijn om naar een van de regiodebatten te komen dan kan je ook zelf met jouw afdeling een debat organiseren. Om dit debat over de resolutie goed te kunnen voeren, bieden we een debatopzet (op te vragen via redactie@pvda.nl) aan die gebruikt kan worden om een inspirerende debatavond te organiseren in jullie afdeling. De uitkomsten van het debat kunnen jullie meegegeven aan het partijbestuur via redactie@pvda.nl of door het indienen van amendementen in de amendeerperiode (vrijdag 14 tot en met maandag 1 december 10.00 uur).

Ik wens je een goede discussie toe.

Delen: