Onze vereniging verbeteren

Onze vereniging verbeteren

Door Wouter Struijk op 20 februari 2014 Delen  

De afgelopen periode heb ik de PvdA van binnen en buiten leren kennen op verschillende bestuurlijke niveaus, waarbij ik heb gezien dat we als PvdA nog ontzettend veel kunnen en moeten verbeteren om als vereniging op de lange termijn een bepalende rol te blijven spelen in de parlementaire democratie.

Sinds ik lid ben van de PvdA heb ik in Spijkenisse de kloof gevoeld die is ontstaan tussen de politiek en de mensen op straat. Tijdens mijn raadslidmaatschap vanaf 2010 heb ik in mijn afdeling samen met een aantal vrijwilligers enorme stappen gezet door onder andere het oprichten van een campagneteam, waarmee wij voortdurend spreken met bewoners. In mijn ogen de belangrijkste taak van volksvertegenwoordigers.

De komende periode wil ik graag mijn bijdrage leveren binnen het partijbestuur op het gebied van lokale kwesties, campagne en ledenwerving en -behoud om de kracht van onze vereniging te vergroten. De PvdA moet een vereniging zijn die tussen de mensen staat en waar mensen bij willen horen. Niet vanwege de politieke actualiteit, maar vanwege onze idealen. Ik wil van de PvdA een partij maken die het goede voorbeeld geeft door deel uit te maken van waardevolle maatschappelijke initiatieven, om zo samen te werken aan een betere wereld.

Delen: