Campagneweekend met Diederik Samsom

Campagneweekend met Diederik Samsom

Door De Redactie op 7 september 2012 Delen  

In het hele land gaan onze kandidaten dit weekend weer de straat op om ons verhaal voor een sterker en socialer Nederland te vertellen.

Zaterdag was Diederik Samsom met onder anderen Ronald Plasterk, Roos Vermeij en Hans Spekman in hartje Utrecht. Hier zie je de video van de korte  toespraak die Diederik Samsom daar hield

Zondag vindt de Noordelijke Verkiezingsavond plaats in Drachten. Diederik zal hier speechen, er is live muziek en onder anderen Lutz Jacobi en Jacques Monasch zijn aanwezig.

Niet alleen Utrecht en Drachten kleuren dit weekend rood. In het hele land voeren onze kandidaten weer campagne.

Zaterdag
Diederik en Hans sluiten een lange campagnedag in Utrecht af met een rally op de Stadhuisbrug, waar zij vragen van kiezers zullen beantwoorden.

Het volledige programma:

  • Fietstocht in Utrecht Overvecht, van 10.00 tot 11.15 uur
  • Ronald Plasterk, Roos Vermeij en kandidaat-Kamerleden Loes Ypma en Marleen Haage fietsen door de Kanaalstraat, Lombok en delen rozen uit, van 11.45 tot 12.45 uur
  • Vervolgens fietsen zij langs Winkelcentrum Kanaleneiland en delen daar rozen uit van 13.30 tot 14.00 uur
  • Diederik en Hans beëindigen de dag op de Stadhuisbrug met een rally, die van 15.15 tot 15.30 uur duurt.

Na de rally is er live muziek.

Zondag
De Lawei in Drachten is het decor voor een spetterende verkiezingsavond met Diederik en Hans. Tijdens deze Noordelijke Verkiezingsavond zijn Lutz Jacobi, Jacques Monasch, Agnes Wolbert, Tjeerd van Dekken en kandidaat-Kamerlid Henk Nijboer ook aanwezig.

Let op: er wordt in Drachten een grote opkomst verwacht. Meld je aan als je zeker wil zijn van een plek. Aanmelden kan door te bellen met de reserveringslijn: 0900-9553. Het aanmeldnummer van de bijeenkomst is 5819.

Delen: