Buitengewoon opbeurend

Buitengewoon opbeurend

Door Hans Spekman op 22 juni 2012 Delen  

Ik kijk graag naar het tv-programma Voetbal International, zelfs nu Nederland niet meer meedoet met het EK. Gisteravond was het weer vermakelijk en niet alleen omdat onze lijstduwer Maarten van Rossem te gast was. Johan Derksen, ik lees graag zijn roddelblad voor mannen VI, had een buitengewoon opbeurende mededeling: hij overweegt dit keer op Ronald Plasterk te stemmen, vanwege zijn ongenoegen over Rutte, waarop hij de laatste keer had gestemd.

Het feit dat hij met een stem op Rutte’s VVD de PVV er gratis bij kreeg, was een teleurstelling. Hij had spijt. Ik hoop dat er nog veel meer mensen spijt krijgen van hun stem op dit kabinet van VVD en CDA en een stem op de PvdA overwegen.

Ronald is vanavond te gast bij Voetbal International, ik hoop dat hij Derksen weet te overtuigen. Ronald is nummer 3 op onze kandidatenlijst. En misschien hebben we er nog wel een paar op die lijst die Derksen weten te overtuigen.

Ik stem natuurlijk gewoon op Diederik, maar ik word ook altijd heel vrolijk van Tanja Jadnanansing, die moet toch ook een goede uitwerking op Derksen kunnen hebben.

En wat bijna niemand weet, met Martijn van Dam kun je behalve een pittige discussie over de versoepeling van het ontslagrecht ook echt heel goed over voetbal praten. Jammer is dat hij geen fan van FC Utrecht is, maar dat kan de beste overkomen. Het is nog erger, als student uit Eindhoven is hij fan van PSV en daar heeft mijn club geen goede ervaringen mee.

Kortom, allemaal leuke gasten voor een programma zoals Voetbal International en een goede manier voor Derksen om PvdA beter te leren kennen. En bij ons weet je één ding heel zeker, de PVV krijg je er niet gratis bij.

Delen: